Nyheder de sidste 2 år


Nyheder de sidste 3 måneder Nyheder det sidste halve år Nyheder det sidste år Nyheder de sidste 2 år Alle nyheder
26. oktober 2019
Baneklargøring udskudt til i morgeb.
Godmorgen

Grundet vejrlig er dagens planlagte banenedlukning udskudt til i morgen fra kl 9.00-14.00. Håber så mange som muligt kan deltage. Det er bare drop in, hvor man kan komme og afsætte den tid, som lige passer den enkelte

Mange hilsner Jakob Gøricke, formand for Hylke Ketchersport


2. august 2019
Stigen og klubmesterskabet.
Så er der en lille måned tilbage til at kæmpe sig op af stigerne til en plads i semifinalerne. Stigerne bliver aflæst d. 31. august kl 16.00. De 4 øverst placerede spiller semifinaler. Semifinalerne skal spilles i perioden 1. sept-14 sept. Finalerne spilles i perioden 15 sept-29. sept. Så grib ketcheren. Der er stadig tid til at spille gode kampe og måske ende i den gode halvdel. Stigen kan altid findes her: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ahZEUJBD76XBIjtS9jdjQJGq6F--XPyk0Z8DuKHYnZw/edit?usp=sharing

16. maj 2019
Giv gerne en hånd med.
Hvis I ser noget, som trænger til en justering eller noget ukrudt, der er i vejen, så grib gerne til aktion og giv en hjælpende hånd med. Klubben drives udelukkende af frivillige kræfter, så i fællesskab kan vi skabe de perfekte baner. Hvis du er i tvivl om noget skal du ikke tøve med at tage kontakt til bestyrelsen. Kontakt formand, Jakob Gøricke, på 51 3 32 14

17. april 2019
Opstartsproblemer, men fat mod.
Vi takker for den ihærdige tromling. Vi oplever pt desværre problemer med vores vandingsanlæg. Det tørre forårsvejr i kombination med det dysfunktionelle vandingsanlæg har resulteret i meget tørre baner, hvor linjerne ikke sidder så godt fast og gruset er meget løst. Banerne er derfor endnu ikke klar til at spille på, men vi håber på at få løst problemerne hurtigst muligt. Tænd venligst ikke for vandingsanlægget, da vanderne er afmonteret grundet service.

Der er købt nye linjer hjem, hvis vi ikke kan få styr på dem oppe på banen 1, men vi giver dem lige en chance. Alle tre tromler kan stadig benyttes i ventetiden - jo mere banerne er tromlet, jo bedre bliver de.

Man kan nu betale kontingent på vores nye mobilepay-nummer: 408654. Prisen er 500 kr for seniorer og 250 for juniorer. Der er 100 kroners afslag for badmintonmedlemmer i Hylke Ketchersport i den forgangne sæson.

Der kan ønskes faste tider. Tider fra sidste år har fortrinsret og kun betalende medlemmer kan ønske faste tider. Vi igangsætter tiderne fra 1. maj.

God påske
Hilsen bestyrelsen


3. april 2019
Standerhejsning afblæst.
Kære tennisspillere Standerhejsningen på søndag er aflyst. Derfor kan de tilmeldte og andre interesserede blot tage en enkelt gang tromling (eller to). Banerne er nu tromlet de første par gange. Der er nødvendigt at tromle dem gentagende gange, før de kan benyttes til den første rigtige kamp. Vi har ikke yderligere presserende opgaver før opstart. Så standerhejsning bliver flydende. Når bestyrelsen vurderer, at banerne er klar til at blive benyttet til tenniskampe, vil nettene blive sat op. Derefter kan banerne benyttes. Derfor appeleres til at tromle banerne så snart I kan afsætte en halv til en hel times tid til dette formål. Måske er banerne klar til på søndag, men det kræver altså at vi står sammen og tromler løs (som man siger)

Tromlerne er tunge, så juniorer må ikke tromle alene, men må gerne tage deres forældre med ned og give et nap med. For info skriv eller ring gerne til formand, Jakob Gøricke på 51633214

Håber på jeres forståelse og at I med på at give en hånd med, når det passer JER :o)
Mvh
Bestyrelsen


16. januar 2019
Generalforsamling.
Der afholdes generalforsamling for Hylke Ketchersport onsdag, den 30. januar i klublokalet kl. 19.00 sammen med en række andre foreninger under HUGF. Alle medlemmer er velkomne til at komme og gøre deres indflydelse gældende. Indkomne forslag bedes sendt til formanden inden den 23. januar. Ligeledes bedes det inden den 23. januar oplyses, hvis man ønsker at stille op til bestyrelsen eller som revisor. På valg er vores Revisor, Irma Christensen og de to bestyrelsesmedlemmer Martin Kajberg Jensen og Matthew James Elsmore.

Vel mødt


16. december 2018
Nyhedsbrev fra Hylke Tennis uge 50 2018.

Nyt fra Hylke Tennis

søndag den 15. december 2018

Nyhedsbrev
Vi er ved at løbe tør for kalenderblade i det totusindeogattene år. Vi vil i den forbindelse benytte lejligheden til at takke vores mange dejlige medlemmer for en god sæson og ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår.

Nytårstennis
Vi holder igen i år nytårskur på de indendørs tennisbaner i Højvangen i Skanderborg. Det er med en gang rundstykker og lidt kaffe til at starte med. Vi mødes lørdag den 5. januar kl. 9.00 og starter turneringen op kl 10.00 og spiller på begge baner frem til kl 14.00. Gå ind på www.hylketennis.dk og meld jer til allerede nu. Pris 50 kr, som kan betales på mobile pay

Triple T-arrangement
Vi har også booket banerne i marts måned til det sagnomspundne Triple-T-arrangement som står for Tennis, T-bones og Tuborg. Vi mødes lørdag den 16. marts kl 15.30 og er klar til at spille kl 16.00 til 20.00 på begge baner. Bagefter starter festmåltidet :o) Gå ind på www.hylketennis.dk og meld jer til allerede nu :o) Pris 100 kr, som kan betales via mobile pay

Generalforsamling
Dato for generalforsamling ikke fastsat endnu grundet den ustabile situation i hovedforeningen pt, men GF-mødet forventes afviklet ultimo januar. Nærmere info følger.

MobilePay
Vi arbejder på en MobilePay-løsning, der er opdateret til 2019. Vi opretter et 5-cifret Forenings-MobilePay-nummer. I vil være de første til at høre om det, når det er køreklart

Jubilæum
I 2019 er det 30 år siden, at tennisbanerne blev etableret og klubben blev grundlagt. Vi arbejder i den forbindelse på i den forestående sæson at finde form for fadøls-løsning for at fejre denne fantastiske begivenhed. Vær derfor opmærksom på udmeldinger i denne retning fra klubbens side.

Baneklargøring og standerhejsning 7. april
Sæt kryds i kalenderen søndag den 7. april 09.30-14.00 allerede nu. I fællesskab løfter vi bedst - vi har virkelig mange dygtige og arbejdsomme medlemmer i klubben. Jo flere vi kan få ned og give et nap med jo bedre. Man behøver ikke at være der hele dagen - alt hjælp er værdsat! I tiden op til denne dag, har vi erfaring for at banerne bliver super gode, hvis vi tromler dem en 10-20 gange. Vi opretter nogle begivenheder på hjemmesiden, som man kan tilmelde sig. Vi har 3-4 tromler, så flere kan tromle på samme tid. Juniorerne og/eller forældre til juniorerne er også meget velkomne til at deltage i disse begivenheder.

Multibane
Husk at multibanen kan bookes (bl.a. til tennis) under facebooksiden: Mutibanen i Hylke. Tennisnettet findes i tennishuset eller redskabsskuret og skal lægges på plads efter brug, grundet forventninger om forøget holdbarhed

Glædelig jul
Bestyrelsen for Hylke Ketchersport


7. oktober 2018
Nyhedsbrev.
OK - første version gik lidt galt, kan jeg se, så jeg prøver lige igen... Læs nyhedsbrevet her

Håber vi ses til baneklargøring den 27. oktober

På bestyrelsens vegne, Jakob Gøricke


7. oktober 2018
Nyhedsbrev.
Vi prøver lige at udgive et nyhedsbrev i et lidt nyt format via google docs - så må vi se om det virker ;o)

25. april 2018
Træning.
Træning - sæson 2018/19
Så starter vi snart op igen - herunder de forskellige muligheder for at få pudses lidt teknik af og måske få lagt lidt på styrkedelen - vel mødt!

Junior træning (alder 12 – 16 år) – Hver mandag fra 7. maj 2018 til 24. sept. 2018
Vi byder klubbens ældste junior medlemmer velkommen til en ny tennis sæson 2018/19 og står klar med sjov og intensiv træning hver mandag kl. 17.30 – 19.00.
Vi glæder os til at se jer.
Trænerteamet Jakob & Brian

Junior træning (alder 7 – 11 år) – Hver onsdag fra 2. maj 2018 til 26. sept. 2018
Vi byder klubbens yngste junior medlemmer velkommen til en ny tennis sæson 2018/19 og står klar med lærerig og sjov træning hver onsdag kl. 17.30 – 19.00.
Vi glæder os til at se jer.
Trænerteamet Tina & Mikael

Voksen træning – Hver onsdag fra 2. maj 2018 til 26. sept. 2018
Vi byder klubbens voksne medlemmer velkommen til en ny tennis sæson 2018/19 og står klar med vejledning, hyggelig og ind i mellem intensiv træning, hver onsdag kl. 19.00 – 21.00.
Vi glæder os til at se jer.
Trænerteamet: Headcoach Matthew, Hittingpartner Brian, Mentalcoach Jakob


3. april 2018
Ny sæson står for døren.
Nu presser sæsonen sig virkelig på :) Vejret har vist sig fra forskellige sider, men vi vejrer nu forårsluft - trods det snedækkede landskab i skrivende stund… DERFOR beder vi alle om at se om de kan afsætte lidt tid til at få tromlet banerne en enkelt gang eller to. Vi har tre tromler, så man kan tage derned et par stykker sammen - så er det hurtigt ordnet. Der er ingen linjer på før standerhejsning, så man kan ikke lave nogle fejl i år :) Jo flere gange vi får tromlet banerne, jo bedre bliver de (og jo før kan vi komme i gang med at spille). Vi har i bestyrelsen besluttet at standerhejsningen trods vejrmæssige udfordringer allerede gennemføres den 8. april (2. weekend i april, som vi har tradition for). Men det kræver at alle I medlemmer er friske med tromlen i denne uge (den må gerne tromles flere gange om dagen :o)

Vi står overfor nogle investeringer, der vil kaste lidt (bedre) lys over klubbens skønne arealer, så vi vil gerne bede jer om at indbetale jeres kontingent, så hurtigt som muligt. Alle der har betalt inden den 16. april kommer i spil til de faste tider. Kontingentet kan indbetales på mobile pay: 30288415. Prisen for juniorer er 250 kr og seniorer skal betale 500 kr. Hvis man har spillet floorball eller badminton i den på hæld-gående sæson, slipper man med 400 kr :)

Klubmesterskaberne afvikles igen i år via stige-systemet, som i år er blevet justeret i forhold til tilbagemeldinger fra sidste år. I år kan man udfordre hele sæsonen (fra 1. maj frem til 17. aug). Derefter vil der være to uger til at afvikle semifinalerne og yderligere en uge til at afvikle selve finalerne. Dette betyder, at forårsturneringen udgår.

Stigen er et udfordringssystem, hvor man må udfordre spilleren én eller to pladser over sig selv. Vindes kampen af udfordreren, rykker denne op på den udfordrede spillers tidligere placering, mens taberen rykker én plads ned (og skubber dermed en evt. mellemliggende spiller en plads ned).

Der er to rækker både i singlerne og i doublerne. Du kan se din egen position på tavlen i klubhuset senest 1. maj. Hvis ikke dit navn er på tavlen og du ønsker at deltage i mesterskaberne eller i øvrigt har spørgsmål til turneringsformen, bedes du kontakte Matthew Elsmore, som er turneringskoordinator.

De fire øverste navne i hver række, når klokken slår 16.00 fredag den 17. august, går til semifinalerne, som afvikles i de efterfølgende to uger - altså inden lørdag den 1. september. Det gælder derfor om at udfordre løs, så I kan komme blandt de fire første i hver række :o)

Finalerne skal som noget nyt afvikles i løbet af perioden fra lørdag den 1. september til søndag den 9. september.

Som noget nyt spilles HELE denne turnering med en variation i point-systemet (fra next generation tennis). Ved stillingen 40-40 vindes partiet af spilleren, der vinder den næste bold. Der spilles altså ikke med fordel inde og fordel ude. Pointet hedder på engelsk deciding point og vi har valgt at kalde det på tippe-bold, da partiet her kan tippe til begge sider ;o) Vi håber, I vil tage godt imod de nye tiltag.

Bestyrelsen


3. april 2018
Ny sæson står for døren.
Nu presser sæsonen sig virkelig på :) Vejret har vist sig fra forskellige sider, men vi vejrer nu forårsluft - trods det snedækkede landskab i skrivende stund… DERFOR beder vi alle om at se om de kan afsætte lidt tid til at få tromlet banerne en enkelt gang eller to. Vi har tre tromler, så man kan tage derned et par stykker sammen - så er det hurtigt ordnet. Der er ingen linjer på før standerhejsning, så man kan ikke lave nogle fejl i år :) Jo flere gange vi får tromlet banerne, jo bedre bliver de (og jo før kan vi komme i gang med at spille). Vi har i bestyrelsen besluttet at standerhejsningen trods vejrmæssige udfordringer allerede gennemføres den 8. april (2. weekend i april, som vi har tradition for). Men det kræver at alle I medlemmer er friske med tromlen i denne uge (den må gerne tromles flere gange om dagen :o)

Vi står overfor nogle investeringer, der vil kaste lidt (bedre) lys over klubbens skønne arealer, så vi vil gerne bede jer om at indbetale jeres kontingent, så hurtigt som muligt. Alle der har betalt inden den 16. april kommer i spil til de faste tider. Kontingentet kan indbetales på mobile pay: 30288415. Prisen for juniorer er 250 kr og seniorer skal betale 500 kr. Hvis man har spillet floorball eller badminton i den på hæld-gående sæson, slipper man med 400 kr :)

Klubmesterskaberne afvikles igen i år via stige-systemet, som i år er blevet justeret i forhold til tilbagemeldinger fra sidste år. I år kan man udfordre hele sæsonen (fra 1. maj frem til 17. aug). Derefter vil der være to uger til at afvikle semifinalerne og yderligere en uge til at afvikle selve finalerne. Dette betyder, at forårsturneringen udgår.

Stigen er et udfordringssystem, hvor man må udfordre spilleren én eller to pladser over sig selv. Vindes kampen af udfordreren, rykker denne op på den udfordrede spillers tidligere placering, mens taberen rykker én plads ned (og skubber dermed en evt. mellemliggende spiller en plads ned).

Der er to rækker både i singlerne og i doublerne. Du kan se din egen position på tavlen i klubhuset senest 1. maj. Hvis ikke dit navn er på tavlen og du ønsker at deltage i mesterskaberne eller i øvrigt har spørgsmål til turneringsformen, bedes du kontakte Matthew Elsmore, som er turneringskoordinator.

De fire øverste navne i hver række, når klokken slår 16.00 fredag den 17. august, går til semifinalerne, som afvikles i de efterfølgende to uger - altså inden lørdag den 1. september. Det gælder derfor om at udfordre løs, så I kan komme blandt de fire første i hver række :o)

Finalerne skal som noget nyt afvikles i løbet af perioden fra lørdag den 1. september til søndag den 9. september.

Som noget nyt spilles HELE denne turnering med en variation i point-systemet (fra next generation tennis). Ved stillingen 40-40 vindes partiet af spilleren, der vinder den næste bold. Der spilles altså ikke med fordel inde og fordel ude. Pointet hedder på engelsk deciding point og vi har valgt at kalde det på tippe-bold, da partiet her kan tippe til begge sider ;o) Vi håber, I vil tage godt imod de nye tiltag.

Bestyrelsen


29. marts 2018
Baneklargøring.
Vi skal så småt have startet op på at tromle banerne. Banerne har brug for at blive tromlet mange gange inden sæson start, så det ville være dejligt, hvis du ville tage en tørn dernede, når det lide passer ind i dit program. Tag en ven eller to med, hvis du ikke vil kede dig - vi har nemlig tre tromler :)

Nyheder de sidste 3 måneder Nyheder det sidste halve år Nyheder det sidste år Nyheder de sidste 2 år Alle nyheder