Nyheder de sidste 2 år


Nyheder de sidste 3 måneder Nyheder det sidste halve år Nyheder det sidste år Nyheder de sidste 2 år Alle nyheder
21. april 2020
Sæsonstart uden standerhejsning.
Kære medlem fra sidste år.

Det blev i dag med sundhedsmyndighedernes billigelse givet tilladelse til at spille tennis fra dags dato. Det er selvfølgelig en glædelig nyhed, men det er samtidig også en nyhed, som henstiller til højt ansvarsniveau og ekstra stor årvågenhed og agtpågivenhed hos den enkelte tennisspiller.

Vi mangler dog lidt hjælp til at blive klar til at sætte nettene op, så vi kan komme i gang. Vi skal have tromlet banerne mindst et par gange om dagen de næste par dage. Håndsprit samt vand og sæbe er tilgængelig ved anlægget. Vores håb er at kunne sætte nettene op - og dermed give adgang til spil på banerne - fredag eller lørdag. Derefter vil det stadig være en kæmpe hjælp, hvis I fortsat vil investere tid i at tromle banerne.

Den officielle standerhejsningsceremoni er aflyst i år, da vi ikke kan leve op til sundhedsmyndighedernes anbefalinger - men hold øje med flaget. Når flaget ryger til tops, så må der spilles på banerne.

Det er dog fortsat kun medlemmer, der må benytte banerne. Så skynd dig at indbetale dit kontingent på mobile pay 40 86 54. Pris for juniorer 250 kr. Seniorspillere kan slippe med 500 kr. Har man i den forgangne sæson haft mindst et andet medlemsskab i Hylke Ketchersport gives der 100 kr i kombinationsrabat. Send samtidig ønsker om fast tid til formand, Jakob Gøricke på 51 63 32 14.

Træning plejer at starte primo maj - og det gør den måske også i år - men vi er ikke færdige med at planlægge de praktiske detaljer endnu, da vi maks må være 4 spillere på hver bane ad gangen inklusive træner. I vil høre nærmere om dette hurtigst muliugt.

Følg nedenstående råd udarbejdet af Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis

- så forebygger vi smitte med ny coronavirus

• Max 4 personer på banen ad gangen. • Man skal ikke opholde sig i klubben udenfor banerne. • Ankom tidligst 5 minutter før starttid. • Hold god afstand og husk god håndhygiejne. • Forlad banen 5 minutter før din booking udløber. • Undgå fysisk kontakt med andre spillere og deres bolde, ketsjere og tasker. • Spil med to eller flere sæt mærkede bolde, så kun én spiller rører ved ét sæt bolde. • Minimer kontakt med bænke, nettet og andet materiale på og udenfor banen. • Minimer sidebytte. • Brug engangshandsker eller sprit i forbindelse med banefejning og vanding.

Mange hilsner
Bestyrelsen


26. oktober 2019
Baneklargøring udskudt til i morgeb.
Godmorgen

Grundet vejrlig er dagens planlagte banenedlukning udskudt til i morgen fra kl 9.00-14.00. Håber så mange som muligt kan deltage. Det er bare drop in, hvor man kan komme og afsætte den tid, som lige passer den enkelte

Mange hilsner Jakob Gøricke, formand for Hylke Ketchersport


2. august 2019
Stigen og klubmesterskabet.
Så er der en lille måned tilbage til at kæmpe sig op af stigerne til en plads i semifinalerne. Stigerne bliver aflæst d. 31. august kl 16.00. De 4 øverst placerede spiller semifinaler. Semifinalerne skal spilles i perioden 1. sept-14 sept. Finalerne spilles i perioden 15 sept-29. sept. Så grib ketcheren. Der er stadig tid til at spille gode kampe og måske ende i den gode halvdel. Stigen kan altid findes her: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ahZEUJBD76XBIjtS9jdjQJGq6F--XPyk0Z8DuKHYnZw/edit?usp=sharing

16. maj 2019
Giv gerne en hånd med.
Hvis I ser noget, som trænger til en justering eller noget ukrudt, der er i vejen, så grib gerne til aktion og giv en hjælpende hånd med. Klubben drives udelukkende af frivillige kræfter, så i fællesskab kan vi skabe de perfekte baner. Hvis du er i tvivl om noget skal du ikke tøve med at tage kontakt til bestyrelsen. Kontakt formand, Jakob Gøricke, på 51 3 32 14

17. april 2019
Opstartsproblemer, men fat mod.
Vi takker for den ihærdige tromling. Vi oplever pt desværre problemer med vores vandingsanlæg. Det tørre forårsvejr i kombination med det dysfunktionelle vandingsanlæg har resulteret i meget tørre baner, hvor linjerne ikke sidder så godt fast og gruset er meget løst. Banerne er derfor endnu ikke klar til at spille på, men vi håber på at få løst problemerne hurtigst muligt. Tænd venligst ikke for vandingsanlægget, da vanderne er afmonteret grundet service.

Der er købt nye linjer hjem, hvis vi ikke kan få styr på dem oppe på banen 1, men vi giver dem lige en chance. Alle tre tromler kan stadig benyttes i ventetiden - jo mere banerne er tromlet, jo bedre bliver de.

Man kan nu betale kontingent på vores nye mobilepay-nummer: 408654. Prisen er 500 kr for seniorer og 250 for juniorer. Der er 100 kroners afslag for badmintonmedlemmer i Hylke Ketchersport i den forgangne sæson.

Der kan ønskes faste tider. Tider fra sidste år har fortrinsret og kun betalende medlemmer kan ønske faste tider. Vi igangsætter tiderne fra 1. maj.

God påske
Hilsen bestyrelsen


3. april 2019
Standerhejsning afblæst.
Kære tennisspillere Standerhejsningen på søndag er aflyst. Derfor kan de tilmeldte og andre interesserede blot tage en enkelt gang tromling (eller to). Banerne er nu tromlet de første par gange. Der er nødvendigt at tromle dem gentagende gange, før de kan benyttes til den første rigtige kamp. Vi har ikke yderligere presserende opgaver før opstart. Så standerhejsning bliver flydende. Når bestyrelsen vurderer, at banerne er klar til at blive benyttet til tenniskampe, vil nettene blive sat op. Derefter kan banerne benyttes. Derfor appeleres til at tromle banerne så snart I kan afsætte en halv til en hel times tid til dette formål. Måske er banerne klar til på søndag, men det kræver altså at vi står sammen og tromler løs (som man siger)

Tromlerne er tunge, så juniorer må ikke tromle alene, men må gerne tage deres forældre med ned og give et nap med. For info skriv eller ring gerne til formand, Jakob Gøricke på 51633214

Håber på jeres forståelse og at I med på at give en hånd med, når det passer JER :o)
Mvh
Bestyrelsen


16. januar 2019
Generalforsamling.
Der afholdes generalforsamling for Hylke Ketchersport onsdag, den 30. januar i klublokalet kl. 19.00 sammen med en række andre foreninger under HUGF. Alle medlemmer er velkomne til at komme og gøre deres indflydelse gældende. Indkomne forslag bedes sendt til formanden inden den 23. januar. Ligeledes bedes det inden den 23. januar oplyses, hvis man ønsker at stille op til bestyrelsen eller som revisor. På valg er vores Revisor, Irma Christensen og de to bestyrelsesmedlemmer Martin Kajberg Jensen og Matthew James Elsmore.

Vel mødt


16. december 2018
Nyhedsbrev fra Hylke Tennis uge 50 2018.

Nyt fra Hylke Tennis

søndag den 15. december 2018

Nyhedsbrev
Vi er ved at løbe tør for kalenderblade i det totusindeogattene år. Vi vil i den forbindelse benytte lejligheden til at takke vores mange dejlige medlemmer for en god sæson og ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår.

Nytårstennis
Vi holder igen i år nytårskur på de indendørs tennisbaner i Højvangen i Skanderborg. Det er med en gang rundstykker og lidt kaffe til at starte med. Vi mødes lørdag den 5. januar kl. 9.00 og starter turneringen op kl 10.00 og spiller på begge baner frem til kl 14.00. Gå ind på www.hylketennis.dk og meld jer til allerede nu. Pris 50 kr, som kan betales på mobile pay

Triple T-arrangement
Vi har også booket banerne i marts måned til det sagnomspundne Triple-T-arrangement som står for Tennis, T-bones og Tuborg. Vi mødes lørdag den 16. marts kl 15.30 og er klar til at spille kl 16.00 til 20.00 på begge baner. Bagefter starter festmåltidet :o) Gå ind på www.hylketennis.dk og meld jer til allerede nu :o) Pris 100 kr, som kan betales via mobile pay

Generalforsamling
Dato for generalforsamling ikke fastsat endnu grundet den ustabile situation i hovedforeningen pt, men GF-mødet forventes afviklet ultimo januar. Nærmere info følger.

MobilePay
Vi arbejder på en MobilePay-løsning, der er opdateret til 2019. Vi opretter et 5-cifret Forenings-MobilePay-nummer. I vil være de første til at høre om det, når det er køreklart

Jubilæum
I 2019 er det 30 år siden, at tennisbanerne blev etableret og klubben blev grundlagt. Vi arbejder i den forbindelse på i den forestående sæson at finde form for fadøls-løsning for at fejre denne fantastiske begivenhed. Vær derfor opmærksom på udmeldinger i denne retning fra klubbens side.

Baneklargøring og standerhejsning 7. april
Sæt kryds i kalenderen søndag den 7. april 09.30-14.00 allerede nu. I fællesskab løfter vi bedst - vi har virkelig mange dygtige og arbejdsomme medlemmer i klubben. Jo flere vi kan få ned og give et nap med jo bedre. Man behøver ikke at være der hele dagen - alt hjælp er værdsat! I tiden op til denne dag, har vi erfaring for at banerne bliver super gode, hvis vi tromler dem en 10-20 gange. Vi opretter nogle begivenheder på hjemmesiden, som man kan tilmelde sig. Vi har 3-4 tromler, så flere kan tromle på samme tid. Juniorerne og/eller forældre til juniorerne er også meget velkomne til at deltage i disse begivenheder.

Multibane
Husk at multibanen kan bookes (bl.a. til tennis) under facebooksiden: Mutibanen i Hylke. Tennisnettet findes i tennishuset eller redskabsskuret og skal lægges på plads efter brug, grundet forventninger om forøget holdbarhed

Glædelig jul
Bestyrelsen for Hylke Ketchersport


7. oktober 2018
Nyhedsbrev.
OK - første version gik lidt galt, kan jeg se, så jeg prøver lige igen... Læs nyhedsbrevet her

Håber vi ses til baneklargøring den 27. oktober

På bestyrelsens vegne, Jakob Gøricke


7. oktober 2018
Nyhedsbrev.
Vi prøver lige at udgive et nyhedsbrev i et lidt nyt format via google docs - så må vi se om det virker ;o)

Nyheder de sidste 3 måneder Nyheder det sidste halve år Nyheder det sidste år Nyheder de sidste 2 år Alle nyheder