Alle nyheder


Nyheder de sidste 3 måneder Nyheder det sidste halve år Nyheder det sidste år Nyheder de sidste 2 år Alle nyheder
29. juni 2023
Stigen - klubturnering.
Vi har nu gang i klubturneringsindspillet. Her kan du se STIGEN, som den kaldes. Det er i bund og grund en udfordringsbaseret kvalifikation, hvor de fire bedste ved kvalifikationen mødes i et slutspil direkte i semifinalerne. Du kan hele tiden udfordre på stigen, men højest to pladser frem.

God fornøjelse med kampene hen over sommeren.


6. januar 2022
Generalforsamling.
Kære tennismedlem

Hylke Ketchersport afholder generalforsamling tirsdag, 18. januar kl. 19.00. Det afholdes virtuelt i Google Meet og du kan deltage via linket:

17. november 2021
Vintertennis.
Så er det blevet tid til at larme lidt for vores kommende indendørs tennisarrangementer.

Juletennis er lørdag d. 27/11 - kl. 10-14
Vi starter med et rundstykke og en kop kaffe kl. 9. Skulle nogen have lyst til at bage en julekage, så er det meget velkommen.
Arrangementet koster kr. 75.- pr. deltager.

Nytårstennis er lørdag d. 8/1 - kl. 10-14
Vi slutter dagen med lidt bobler og kransekage. Skulle nogen have en raket i overskud fra nytårsaften, så tag den endelig med!
Arrangementet koster kr. 75.- pr. deltager

Husk at begge arrangementer er med hygge, smil og en smule konkurrence i højsæde.
I må meget tilmelde jer på tråden i Facebook på gruppen Hylke Ketchersport…, eller med en sms til Brian Kjær 61696515.

Vi glæder os til at se jer alle!
Bestyrelsen


24. oktober 2021
Banelukning.
Vi prøver i år, at lukke banerne ned lidt senere end vi plejer for at drive så meget ud af sæsonen som muligt. Derfor lukker vi i år først ned lørdag den 13. november. Der vil være kaffe og rundstykker fra 9.00-9.30. Vi starter det praktiske arbejde kl 9.30 og arbejder frem til ca. 12.30, hvor vi slutter med en frokost for dem, der vil.

Det primære mål for dagen er at få fordelt 5 tons grus på de to baner. Før vi kan komme i gang med det, skal vi have fjernet det sidste ukrudt fra alle afkroge af banerne. Dertil kommer en række småopgaver, som vi laver så meget af som muligt - så vi har brug for mange hænder :o) Medbring gerne nogle af dine venner og familiemedlemmer til en hyggelig dag på tennisbanerne. Vi sørger selvfølgelig for forplejningen til de fremmødte :o)

Vel mødt
Bestyrelsen


2. juli 2021
Sommerferie.
Vi håber, at I alle er kommet godt i gang med sæsonen.

Faste tider er suspenderet i juli måned, da der sikkert er en del, der er på ferie. De faste tider til og med tirsdag den 6. juli er nu lavet om til almindelige bookinger, der forsvinder af sig selv, når spilledagen er gået. Derfor bedes I aktivt gå ind og aflyse jeres spilletider i næste uge, hvis I ikke skal benytte den (torsdag er allerede aflyst, og kan først bookes fra midnat, da man kun kan booke 5 dage frem). Det er KUN de to første personer fra jeres spilletid, der kan aflyse tiderne, så I skal lige koordinere lidt. Dette skyldes en programmeringsteknisk ting, som jeg ikke havde forudset, da jeg for snart 20 år siden programmerede hjemmesiden - og nu har jeg glemt, hvordan man gør :-D

Håber at vi får spillet en masse tennis i løbet af sommeren. God sommer til jer alle

På bestyrelsens vegne
Jakob


21. april 2021
Sæsonen er i gang. Træning starter snart.
Træning starter op første mandag i maj og første onsdag i maj.

1. og 2. klasse (mikro) onsdag fra 16.00-17.00
3. og 4. klasse (mini) onsdag fra 17.00-18.00
5. - 9. klasse (junior) mandag fra 16.30-18.00
10. klasse til plejehjem (senior :-) onsdag fra 19.00-22.00


31. januar 2021
Generalforsamling.
Som annonceret tidligere er der generalforsamling i Hylke Ketchersport på tirsdag d. 2/2 kl 19.00.
Tidspunktet var lige røget i mailen, men det er altså kl 19.00.
Generalforsamlingen foregår pga COVID-restriktioner på Meet.
Link til mødet:


19. januar 2021
Generalforsamling.
Der indkaldes til generalforsamling i Hylke Ketchersport tirsdag d. 2/2 -2021.
Grundet COVID-restriktioner afholdes generalforsamlingen virtuelt via Google-Meet.
Linket til mødet er : Meetlink


19. november 2020
Juletennis.
Glædelig jul!
Der er måske lidt tideligt, MEN... nu VIL vi altså fejre noget. Denne gang blev det så julens forestående hyggelige traditioner med en god omgang Juletennis søndag den 6. dec. 2020 - kl. 12:00 - 16:00

Vi har plads til 2 x 10 personer efter nuværende restriktioner, hvilket også passer meget godt til dette arrangement. Der er pt tilmeldt 9 personer, så skynd dig, hvis du vil sikre dig en af de attraktive pladser. Du kan tilmelde dig via hjemmesiden (www.hylketennis.dk), facebook eller personligt til en fra bestyrelsen. Så mulighederne er mange.

Stedet er Højvangens Tenniscenter og prisen er kr. 75.- pr. person som indbetales forlods på mobile pay 408654


28. oktober 2020
Standerstrygning og vinterklargøring.
Så er vinterklargøringen lige om hjørnet og der er meldt om tørvejr på lørdag :-)
Da vi jo har restriktioner på antallet, der må være forsamlet, vælger vi at splitte vinterklargøringen lidt op.
Man kan derfor melde sig til i 2 forskellige tidsrum.
Man må meget gerne melde sig på begge tidsrum, hvis man har mulighed for at være der hele perioden, så vi er sikre på at have så mange hjælpende hænder så muligt.
Fredag skriver jeg ud, hvad fordelingen bliver :-).
Hvis man ikke når at melde sig på, så kan man jo alligevel godt kigge forbi og se om der er plads.
Af hensyn til indkøb af sandwich er det dog meget rart at kende ca antal.
Vil være rart om man krydsede af selvom man har skrevet på FB.
Man melder sig på ved at udfylde doodle på følgende link: shorturl.at/lnrsL
Mvh Hanne


28. oktober 2020
Standerstrygning og vinterklargøring.
Så er vinterklargøringen lige om hjørnet og der er meldt om tørvejr på lørdag :-)
Da vi jo har restriktioner på antallet, der må være forsamlet, vælger vi at splitte vinterklargøringen lidt op.
Man kan derfor melde sig til i 2 forskellige tidsrum.
Man må meget gerne melde sig på begge tidsrum, hvis man har mulighed for at være der hele perioden, så vi er sikre på at have så mange hjælpende hænder så muligt.
Fredag skriver jeg ud, hvad fordelingen bliver :-).
Hvis man ikke når at melde sig på, så kan man jo alligevel godt kigge forbi og se om der er plads.
Af hensyn til indkøb af sandwich er det dog meget rart at kende ca antal.
Vil være rart om man krydsede af selvom man har skrevet på FB.
Man melder sig på ved at udfylde doodle på følgende link: shorturl.at/lnrsL
Mvh Hanne


21. april 2020
Sæsonstart uden standerhejsning.
Kære medlem fra sidste år.

Det blev i dag med sundhedsmyndighedernes billigelse givet tilladelse til at spille tennis fra dags dato. Det er selvfølgelig en glædelig nyhed, men det er samtidig også en nyhed, som henstiller til højt ansvarsniveau og ekstra stor årvågenhed og agtpågivenhed hos den enkelte tennisspiller.

Vi mangler dog lidt hjælp til at blive klar til at sætte nettene op, så vi kan komme i gang. Vi skal have tromlet banerne mindst et par gange om dagen de næste par dage. Håndsprit samt vand og sæbe er tilgængelig ved anlægget. Vores håb er at kunne sætte nettene op - og dermed give adgang til spil på banerne - fredag eller lørdag. Derefter vil det stadig være en kæmpe hjælp, hvis I fortsat vil investere tid i at tromle banerne.

Den officielle standerhejsningsceremoni er aflyst i år, da vi ikke kan leve op til sundhedsmyndighedernes anbefalinger - men hold øje med flaget. Når flaget ryger til tops, så må der spilles på banerne.

Det er dog fortsat kun medlemmer, der må benytte banerne. Så skynd dig at indbetale dit kontingent på mobile pay 40 86 54. Pris for juniorer 250 kr. Seniorspillere kan slippe med 500 kr. Har man i den forgangne sæson haft mindst et andet medlemsskab i Hylke Ketchersport gives der 100 kr i kombinationsrabat. Send samtidig ønsker om fast tid til formand, Jakob Gøricke på 51 63 32 14.

Træning plejer at starte primo maj - og det gør den måske også i år - men vi er ikke færdige med at planlægge de praktiske detaljer endnu, da vi maks må være 4 spillere på hver bane ad gangen inklusive træner. I vil høre nærmere om dette hurtigst muliugt.

Følg nedenstående råd udarbejdet af Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis

- så forebygger vi smitte med ny coronavirus

• Max 4 personer på banen ad gangen. • Man skal ikke opholde sig i klubben udenfor banerne. • Ankom tidligst 5 minutter før starttid. • Hold god afstand og husk god håndhygiejne. • Forlad banen 5 minutter før din booking udløber. • Undgå fysisk kontakt med andre spillere og deres bolde, ketsjere og tasker. • Spil med to eller flere sæt mærkede bolde, så kun én spiller rører ved ét sæt bolde. • Minimer kontakt med bænke, nettet og andet materiale på og udenfor banen. • Minimer sidebytte. • Brug engangshandsker eller sprit i forbindelse med banefejning og vanding.

Mange hilsner
Bestyrelsen


26. oktober 2019
Baneklargøring udskudt til i morgeb.
Godmorgen

Grundet vejrlig er dagens planlagte banenedlukning udskudt til i morgen fra kl 9.00-14.00. Håber så mange som muligt kan deltage. Det er bare drop in, hvor man kan komme og afsætte den tid, som lige passer den enkelte

Mange hilsner Jakob Gøricke, formand for Hylke Ketchersport


2. august 2019
Stigen og klubmesterskabet.
Så er der en lille måned tilbage til at kæmpe sig op af stigerne til en plads i semifinalerne. Stigerne bliver aflæst d. 31. august kl 16.00. De 4 øverst placerede spiller semifinaler. Semifinalerne skal spilles i perioden 1. sept-14 sept. Finalerne spilles i perioden 15 sept-29. sept. Så grib ketcheren. Der er stadig tid til at spille gode kampe og måske ende i den gode halvdel. Stigen kan altid findes her: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ahZEUJBD76XBIjtS9jdjQJGq6F--XPyk0Z8DuKHYnZw/edit?usp=sharing

16. maj 2019
Giv gerne en hånd med.
Hvis I ser noget, som trænger til en justering eller noget ukrudt, der er i vejen, så grib gerne til aktion og giv en hjælpende hånd med. Klubben drives udelukkende af frivillige kræfter, så i fællesskab kan vi skabe de perfekte baner. Hvis du er i tvivl om noget skal du ikke tøve med at tage kontakt til bestyrelsen. Kontakt formand, Jakob Gøricke, på 51 3 32 14

17. april 2019
Opstartsproblemer, men fat mod.
Vi takker for den ihærdige tromling. Vi oplever pt desværre problemer med vores vandingsanlæg. Det tørre forårsvejr i kombination med det dysfunktionelle vandingsanlæg har resulteret i meget tørre baner, hvor linjerne ikke sidder så godt fast og gruset er meget løst. Banerne er derfor endnu ikke klar til at spille på, men vi håber på at få løst problemerne hurtigst muligt. Tænd venligst ikke for vandingsanlægget, da vanderne er afmonteret grundet service.

Der er købt nye linjer hjem, hvis vi ikke kan få styr på dem oppe på banen 1, men vi giver dem lige en chance. Alle tre tromler kan stadig benyttes i ventetiden - jo mere banerne er tromlet, jo bedre bliver de.

Man kan nu betale kontingent på vores nye mobilepay-nummer: 408654. Prisen er 500 kr for seniorer og 250 for juniorer. Der er 100 kroners afslag for badmintonmedlemmer i Hylke Ketchersport i den forgangne sæson.

Der kan ønskes faste tider. Tider fra sidste år har fortrinsret og kun betalende medlemmer kan ønske faste tider. Vi igangsætter tiderne fra 1. maj.

God påske
Hilsen bestyrelsen


3. april 2019
Standerhejsning afblæst.
Kære tennisspillere Standerhejsningen på søndag er aflyst. Derfor kan de tilmeldte og andre interesserede blot tage en enkelt gang tromling (eller to). Banerne er nu tromlet de første par gange. Der er nødvendigt at tromle dem gentagende gange, før de kan benyttes til den første rigtige kamp. Vi har ikke yderligere presserende opgaver før opstart. Så standerhejsning bliver flydende. Når bestyrelsen vurderer, at banerne er klar til at blive benyttet til tenniskampe, vil nettene blive sat op. Derefter kan banerne benyttes. Derfor appeleres til at tromle banerne så snart I kan afsætte en halv til en hel times tid til dette formål. Måske er banerne klar til på søndag, men det kræver altså at vi står sammen og tromler løs (som man siger)

Tromlerne er tunge, så juniorer må ikke tromle alene, men må gerne tage deres forældre med ned og give et nap med. For info skriv eller ring gerne til formand, Jakob Gøricke på 51633214

Håber på jeres forståelse og at I med på at give en hånd med, når det passer JER :o)
Mvh
Bestyrelsen


16. januar 2019
Generalforsamling.
Der afholdes generalforsamling for Hylke Ketchersport onsdag, den 30. januar i klublokalet kl. 19.00 sammen med en række andre foreninger under HUGF. Alle medlemmer er velkomne til at komme og gøre deres indflydelse gældende. Indkomne forslag bedes sendt til formanden inden den 23. januar. Ligeledes bedes det inden den 23. januar oplyses, hvis man ønsker at stille op til bestyrelsen eller som revisor. På valg er vores Revisor, Irma Christensen og de to bestyrelsesmedlemmer Martin Kajberg Jensen og Matthew James Elsmore.

Vel mødt


16. december 2018
Nyhedsbrev fra Hylke Tennis uge 50 2018.

Nyt fra Hylke Tennis

søndag den 15. december 2018

Nyhedsbrev
Vi er ved at løbe tør for kalenderblade i det totusindeogattene år. Vi vil i den forbindelse benytte lejligheden til at takke vores mange dejlige medlemmer for en god sæson og ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår.

Nytårstennis
Vi holder igen i år nytårskur på de indendørs tennisbaner i Højvangen i Skanderborg. Det er med en gang rundstykker og lidt kaffe til at starte med. Vi mødes lørdag den 5. januar kl. 9.00 og starter turneringen op kl 10.00 og spiller på begge baner frem til kl 14.00. Gå ind på www.hylketennis.dk og meld jer til allerede nu. Pris 50 kr, som kan betales på mobile pay

Triple T-arrangement
Vi har også booket banerne i marts måned til det sagnomspundne Triple-T-arrangement som står for Tennis, T-bones og Tuborg. Vi mødes lørdag den 16. marts kl 15.30 og er klar til at spille kl 16.00 til 20.00 på begge baner. Bagefter starter festmåltidet :o) Gå ind på www.hylketennis.dk og meld jer til allerede nu :o) Pris 100 kr, som kan betales via mobile pay

Generalforsamling
Dato for generalforsamling ikke fastsat endnu grundet den ustabile situation i hovedforeningen pt, men GF-mødet forventes afviklet ultimo januar. Nærmere info følger.

MobilePay
Vi arbejder på en MobilePay-løsning, der er opdateret til 2019. Vi opretter et 5-cifret Forenings-MobilePay-nummer. I vil være de første til at høre om det, når det er køreklart

Jubilæum
I 2019 er det 30 år siden, at tennisbanerne blev etableret og klubben blev grundlagt. Vi arbejder i den forbindelse på i den forestående sæson at finde form for fadøls-løsning for at fejre denne fantastiske begivenhed. Vær derfor opmærksom på udmeldinger i denne retning fra klubbens side.

Baneklargøring og standerhejsning 7. april
Sæt kryds i kalenderen søndag den 7. april 09.30-14.00 allerede nu. I fællesskab løfter vi bedst - vi har virkelig mange dygtige og arbejdsomme medlemmer i klubben. Jo flere vi kan få ned og give et nap med jo bedre. Man behøver ikke at være der hele dagen - alt hjælp er værdsat! I tiden op til denne dag, har vi erfaring for at banerne bliver super gode, hvis vi tromler dem en 10-20 gange. Vi opretter nogle begivenheder på hjemmesiden, som man kan tilmelde sig. Vi har 3-4 tromler, så flere kan tromle på samme tid. Juniorerne og/eller forældre til juniorerne er også meget velkomne til at deltage i disse begivenheder.

Multibane
Husk at multibanen kan bookes (bl.a. til tennis) under facebooksiden: Mutibanen i Hylke. Tennisnettet findes i tennishuset eller redskabsskuret og skal lægges på plads efter brug, grundet forventninger om forøget holdbarhed

Glædelig jul
Bestyrelsen for Hylke Ketchersport


7. oktober 2018
Nyhedsbrev.
OK - første version gik lidt galt, kan jeg se, så jeg prøver lige igen... Læs nyhedsbrevet her

Håber vi ses til baneklargøring den 27. oktober

På bestyrelsens vegne, Jakob Gøricke


7. oktober 2018
Nyhedsbrev.
Vi prøver lige at udgive et nyhedsbrev i et lidt nyt format via google docs - så må vi se om det virker ;o)

25. april 2018
Træning.
Træning - sæson 2018/19
Så starter vi snart op igen - herunder de forskellige muligheder for at få pudses lidt teknik af og måske få lagt lidt på styrkedelen - vel mødt!

Junior træning (alder 12 – 16 år) – Hver mandag fra 7. maj 2018 til 24. sept. 2018
Vi byder klubbens ældste junior medlemmer velkommen til en ny tennis sæson 2018/19 og står klar med sjov og intensiv træning hver mandag kl. 17.30 – 19.00.
Vi glæder os til at se jer.
Trænerteamet Jakob & Brian

Junior træning (alder 7 – 11 år) – Hver onsdag fra 2. maj 2018 til 26. sept. 2018
Vi byder klubbens yngste junior medlemmer velkommen til en ny tennis sæson 2018/19 og står klar med lærerig og sjov træning hver onsdag kl. 17.30 – 19.00.
Vi glæder os til at se jer.
Trænerteamet Tina & Mikael

Voksen træning – Hver onsdag fra 2. maj 2018 til 26. sept. 2018
Vi byder klubbens voksne medlemmer velkommen til en ny tennis sæson 2018/19 og står klar med vejledning, hyggelig og ind i mellem intensiv træning, hver onsdag kl. 19.00 – 21.00.
Vi glæder os til at se jer.
Trænerteamet: Headcoach Matthew, Hittingpartner Brian, Mentalcoach Jakob


3. april 2018
Ny sæson står for døren.
Nu presser sæsonen sig virkelig på :) Vejret har vist sig fra forskellige sider, men vi vejrer nu forårsluft - trods det snedækkede landskab i skrivende stund… DERFOR beder vi alle om at se om de kan afsætte lidt tid til at få tromlet banerne en enkelt gang eller to. Vi har tre tromler, så man kan tage derned et par stykker sammen - så er det hurtigt ordnet. Der er ingen linjer på før standerhejsning, så man kan ikke lave nogle fejl i år :) Jo flere gange vi får tromlet banerne, jo bedre bliver de (og jo før kan vi komme i gang med at spille). Vi har i bestyrelsen besluttet at standerhejsningen trods vejrmæssige udfordringer allerede gennemføres den 8. april (2. weekend i april, som vi har tradition for). Men det kræver at alle I medlemmer er friske med tromlen i denne uge (den må gerne tromles flere gange om dagen :o)

Vi står overfor nogle investeringer, der vil kaste lidt (bedre) lys over klubbens skønne arealer, så vi vil gerne bede jer om at indbetale jeres kontingent, så hurtigt som muligt. Alle der har betalt inden den 16. april kommer i spil til de faste tider. Kontingentet kan indbetales på mobile pay: 30288415. Prisen for juniorer er 250 kr og seniorer skal betale 500 kr. Hvis man har spillet floorball eller badminton i den på hæld-gående sæson, slipper man med 400 kr :)

Klubmesterskaberne afvikles igen i år via stige-systemet, som i år er blevet justeret i forhold til tilbagemeldinger fra sidste år. I år kan man udfordre hele sæsonen (fra 1. maj frem til 17. aug). Derefter vil der være to uger til at afvikle semifinalerne og yderligere en uge til at afvikle selve finalerne. Dette betyder, at forårsturneringen udgår.

Stigen er et udfordringssystem, hvor man må udfordre spilleren én eller to pladser over sig selv. Vindes kampen af udfordreren, rykker denne op på den udfordrede spillers tidligere placering, mens taberen rykker én plads ned (og skubber dermed en evt. mellemliggende spiller en plads ned).

Der er to rækker både i singlerne og i doublerne. Du kan se din egen position på tavlen i klubhuset senest 1. maj. Hvis ikke dit navn er på tavlen og du ønsker at deltage i mesterskaberne eller i øvrigt har spørgsmål til turneringsformen, bedes du kontakte Matthew Elsmore, som er turneringskoordinator.

De fire øverste navne i hver række, når klokken slår 16.00 fredag den 17. august, går til semifinalerne, som afvikles i de efterfølgende to uger - altså inden lørdag den 1. september. Det gælder derfor om at udfordre løs, så I kan komme blandt de fire første i hver række :o)

Finalerne skal som noget nyt afvikles i løbet af perioden fra lørdag den 1. september til søndag den 9. september.

Som noget nyt spilles HELE denne turnering med en variation i point-systemet (fra next generation tennis). Ved stillingen 40-40 vindes partiet af spilleren, der vinder den næste bold. Der spilles altså ikke med fordel inde og fordel ude. Pointet hedder på engelsk deciding point og vi har valgt at kalde det på tippe-bold, da partiet her kan tippe til begge sider ;o) Vi håber, I vil tage godt imod de nye tiltag.

Bestyrelsen


3. april 2018
Ny sæson står for døren.
Nu presser sæsonen sig virkelig på :) Vejret har vist sig fra forskellige sider, men vi vejrer nu forårsluft - trods det snedækkede landskab i skrivende stund… DERFOR beder vi alle om at se om de kan afsætte lidt tid til at få tromlet banerne en enkelt gang eller to. Vi har tre tromler, så man kan tage derned et par stykker sammen - så er det hurtigt ordnet. Der er ingen linjer på før standerhejsning, så man kan ikke lave nogle fejl i år :) Jo flere gange vi får tromlet banerne, jo bedre bliver de (og jo før kan vi komme i gang med at spille). Vi har i bestyrelsen besluttet at standerhejsningen trods vejrmæssige udfordringer allerede gennemføres den 8. april (2. weekend i april, som vi har tradition for). Men det kræver at alle I medlemmer er friske med tromlen i denne uge (den må gerne tromles flere gange om dagen :o)

Vi står overfor nogle investeringer, der vil kaste lidt (bedre) lys over klubbens skønne arealer, så vi vil gerne bede jer om at indbetale jeres kontingent, så hurtigt som muligt. Alle der har betalt inden den 16. april kommer i spil til de faste tider. Kontingentet kan indbetales på mobile pay: 30288415. Prisen for juniorer er 250 kr og seniorer skal betale 500 kr. Hvis man har spillet floorball eller badminton i den på hæld-gående sæson, slipper man med 400 kr :)

Klubmesterskaberne afvikles igen i år via stige-systemet, som i år er blevet justeret i forhold til tilbagemeldinger fra sidste år. I år kan man udfordre hele sæsonen (fra 1. maj frem til 17. aug). Derefter vil der være to uger til at afvikle semifinalerne og yderligere en uge til at afvikle selve finalerne. Dette betyder, at forårsturneringen udgår.

Stigen er et udfordringssystem, hvor man må udfordre spilleren én eller to pladser over sig selv. Vindes kampen af udfordreren, rykker denne op på den udfordrede spillers tidligere placering, mens taberen rykker én plads ned (og skubber dermed en evt. mellemliggende spiller en plads ned).

Der er to rækker både i singlerne og i doublerne. Du kan se din egen position på tavlen i klubhuset senest 1. maj. Hvis ikke dit navn er på tavlen og du ønsker at deltage i mesterskaberne eller i øvrigt har spørgsmål til turneringsformen, bedes du kontakte Matthew Elsmore, som er turneringskoordinator.

De fire øverste navne i hver række, når klokken slår 16.00 fredag den 17. august, går til semifinalerne, som afvikles i de efterfølgende to uger - altså inden lørdag den 1. september. Det gælder derfor om at udfordre løs, så I kan komme blandt de fire første i hver række :o)

Finalerne skal som noget nyt afvikles i løbet af perioden fra lørdag den 1. september til søndag den 9. september.

Som noget nyt spilles HELE denne turnering med en variation i point-systemet (fra next generation tennis). Ved stillingen 40-40 vindes partiet af spilleren, der vinder den næste bold. Der spilles altså ikke med fordel inde og fordel ude. Pointet hedder på engelsk deciding point og vi har valgt at kalde det på tippe-bold, da partiet her kan tippe til begge sider ;o) Vi håber, I vil tage godt imod de nye tiltag.

Bestyrelsen


29. marts 2018
Baneklargøring.
Vi skal så småt have startet op på at tromle banerne. Banerne har brug for at blive tromlet mange gange inden sæson start, så det ville være dejligt, hvis du ville tage en tørn dernede, når det lide passer ind i dit program. Tag en ven eller to med, hvis du ikke vil kede dig - vi har nemlig tre tromler :)

22. oktober 2017
baneklargøring.
Der er jo baneklargøring på lørdag. Hvis banerne skal holdes ved lige og også næste sæson skal være klar til en god tennissæson, er det vigtigt, at vi får lukket godt ned. Dette er et fællesansvar for alle klubbens medlemmer. Der er opgaver at finde til alle og man er også meget velkommen, selv om man kun kan en time eller to. Vi starter kl 9.00 med lidt brød og en kop kaffe og kaster os dernæst over dagens opgaver i prioriteret rækkefølge. Der er naturligvis også forfriskninger undervejs. Vi håber at se mange til klargøring på Hylkedon. mvh Bestyrelsen.

22. oktober 2017
baneklargøring.
Der er jo baneklargøring på lørdag. Hvis banerne skal holdes ved lige og også næste sæson skal være klar til en god tennissæson, er det vigtigt, at vi får lukket godt ned. Dette er et fællesansvar for alle klubbens medlemmer. Der er opgaver at finde til alle og man er også meget velkommen, selv om man kun kan en time eller to. Vi starter kl 9.00 med lidt brød og en kop kaffe og kaster os dernæst over dagens opgaver i prioriteret rækkefølge. Der er naturligvis også forfriskninger undervejs. Vi håber at se mange til klargøring på Hylkedon. mvh Bestyrelsen.

22. oktober 2017
baneklargøring.
Der er jo baneklargøring på lørdag. Hvis banerne skal holdes ved lige og også næste sæson skal være klar til en god tennissæson, er det vigtigt, at vi får lukket godt ned. Dette er et fællesansvar for alle klubbens medlemmer. Der er opgaver at finde til alle og man er også meget velkommen, selv om man kun kan en time eller to. Vi starter kl 9.00 med lidt brød og en kop kaffe og kaster os dernæst over dagens opgaver i prioriteret rækkefølge. Der er naturligvis også forfriskninger undervejs. Vi håber at se mange til klargøring på Hylkedon. mvh Bestyrelsen.

9. september 2017
Klubmesterskaberne.
Og efter en succesfuld dag med singler står den på doublerne i morgen.
Programmet:

Bane 1:
Kl 10.00 Damedouble: Mette Kirstine/Hanne-Tina/Bettina

Bane 2:
Kl 10.00 Herredouble:Matthew/Brian-Mads/Michael
Kl 12.00 Mixdouble: Brian/Hanne-Matthew/Bettina

Kom og kig. Det kunne være hyggeligt.


9. september 2017
Finaler.
I morgen er det finaledag for singlerne.
Det ser ud til, at vejret arter sig :-)

Bane 1:
Kl 10.00 HerresingleB Erik vs Anders
Kl 12.00 Damesingle B

Bane 2:
Kl 10.00 HerresingleA Brian vs Matthew
Kl 12.00 Damesingle A Mette Kristine vs Julie16. august 2017
Klubmesterskaber (HASTER :o).
Double-mesterskaberne afvikles i år efter den sædvanlige model, mens single-mesterskaberne har fået en ny form (se senere i mailen). Du må derfor KUN tilmelde dig doubleturneringen via hjemmesiden. Tilmeldingsfristen er allerede nu på fredag den 18. august kl. 20.00. Sorry - vi ved, vi er sent ude, men vi har jo de bedste medlemmer ever :o)
Single-mesterskaberne afgøres i år via ladder-systemet, som er et udfordringssystem, hvor man må udfordre spilleren én eller to pladser over sig selv. Vinder udfordreren kampen, rykker denne op på den udfordrede spillers tidligere placering, mens taberen rykker én plads ned (og skubber dermed en evt. mellemliggende spiller en plads ned). Se evt. eksempel herunder.
Der er to rækker for hvert køn. Du kan se din egen position på tavlen i klubhuset. Hvis ikke dit navn er på tavlen og du ønsker at deltage i mesterskaberne eller i øvrigt har spørgsmål til turneringsformen, bedes du kontakte Matthew Elsmore, som er turneringskoordinator.
De fire øverste navne i hver række, når klokken slår 18.00 fredag den 1. september, går til semifinalerne, som afvikles i weekenden 2. og 3. september eller inden fredag den 8. september. Det gælder derfor om at udfordre løs, så I kan komme blandt de fire første i hver række :o)
Single-finaler afvikles lørdag den 9. september fra 10.00 til 14.00. Doublefinalerne afvikles søndag den 10. september fra kl. 10.00 til 14.00.

Eksempel:
Placering før udfordring.
1
2
3

3 udfordrer 1. 3 vinder. Placeringen er herefter

3
1
2


mvh
Bestyrelsen


16. august 2017
Ukrudtens dag.
Efter en regnfuld sommer, er ukrudtet ved at overtage vores baner. Vi beder derfor vores medlemmer om assistance. Vi samler leer, hakkejern, forke og hvad der ellers skal til i krigen mod det infame ukrudt på sunday 20. august fra kl. 10.00 til 14.00! Medbring gerne dit eget ynglings-ukrudtsfjernende redskab til kampen. Man er meget velkommen også selvom man ikke kan i hele perioden.

Mvh
Bestyrelsen


4. august 2017
Træning igen i Uge 33.
Træning for klubbens junior og senior starter op igen i uge 33. Vel mødt! /Trænerne

10. juli 2017
Fast tid suspenderet i juli måned.
Blot en venlig information om, at alle faste tider er suspenderet i juli måned. God sommer!

29. juni 2017
Vi holder øje med vejret.
I forbindelse med afviklingen af midnatstennis har Moder Natur igen lagt en lille forhindring ud for os. Vi afventer og ser om prognoserne for skybrud holder stik....

2. juni 2017
Ingen træning mandag grundet helligdag .
Vi har desværre ikke træning på mandag, da der jo ikke er tennis når skolerne holder fri. I må selvfølgelig gå ned og spille noget hyggetennis :-)

17. maj 2017
Dameaften.
Tirsdag d. 20. juni afholdes der dameaften i Hylketennis i tidsrummet 18-22. De faste tider er derfor annuleret i denne periode. Vi håber at se mange af klubbens damespillere til en hyggelig aften. Tilmelding senest mandag d. 19. juni på hylketennis.dk

10. maj 2017
Seniortræning aflyst i aften.
Jeg bliver desværre nødt til at aflyse seniortræning i aften grundet sygdom (og dårligt vejr). Man er velkommen til at spille, hvis banerne er til det. Man må gerne benytte klubbens bolde til dette, hvis det ikke regner. Prognoserne tyder dog ikke på det

Mvh Matthew, seniortræner


27. april 2017
Herre-søndage - kl. 9-11.
Søndag formiddag er tennistid for rigtige MÆND! I opfordres hermed til at møde op hver søndag formiddag - kl. 9-11, så vi kan få nogle gode mandetimer sammen på vores fantastiske tennisanlæg. I 2016 have vi stort set fantastisk vejr alle søndage, hvilken er en tendens, vi gerne ser fortsætte i 2017! I håb om, at rigtig mange af jer dukker op, så er det planen at vi mikser os op efter bedste evne, eller fordeler os ud på banerne i øvede og lettere øvede teams. Muligheden for at afvikle klubturneringskampe vil også være tilstede. Den mandlige del af bestyrelsen håber, at se alle vores mandlige medlemmer, så tit så muligt, på alle de solrige søndage, vi forhåbentligt får i 2017. VEL MØDT! OBS. Blot for at understrege én gang for alle - vi spiller for at have det sjovt - alder har ingen betydning!

15. april 2017
Faste tider og baneglargøring.
Ønsker man fast tid i næste sæson sendes besked til Hanne Krogh (kroghhylke@gmail.com) senest fredag d. 14. april. Herefter vil tiderne blive fordelt, forhåbentlig så alle bliver tilfredse. Det kan være en god idé at angive en 2. prioritet ifald af sammenfald. De faste tider træder i kraft efter påske. Man kan kun komme i betragtning til fast tid, hvis man har betalt kontingent. Så fik vi forårklargjort banerne. Der viste sig nogle fæle overraskelser i løbet af dagen, som gjorde, at arbejdet blev noget mere omfattende end først antaget. Vi skal nemlig have gravet kraftkablerne 70 cm ned. Det betyder, at bane 2 ikke kan spilles på pt. Vi håber, at få banen klargjort inden for overskuelig tid. Vi har stadig en del arbejde tilbage ved baneadskillelsen.

Tak til alle, som deltog i klargøringen og var medvirkende til, at Hylke Tennisbaner er i så god stand, som de er. Se evt billeder på vores FB-gruppe


2. april 2017
Faste tider og baneklargøring.
Ønsker man fast tid i næste sæson sendes besked til Hanne Krogh (kroghhylke@gmail.com) senest fredag d. 7. april. Herefter vil tiderne blive fordelt, forhåbentlig så alle bliver tilfredse. Det kan være en god idé at angive en 2. prioritet ifald af sammenfald. De faste tider træder i kraft efter påske. Man kan kun komme i betragtning til fast tid, hvis man har betalt kontingent. Så fik vi forårklargjort banerne idag. Der viste sig nogle fæle overraskelser i løbet af dagen, som gjorde, at arbejdet blev noget mere omfattende end først antaget. Vi skal nemlig have gravet kraftkablerne 70 cm ned. Det betyder, at bane 2 ikke kan spilles på pt. Vi håber, at få banen klargjort inden for overskuelig tid. Vi har stadig en del arbejde tilbage ved baneadskillelsen, så vi kunne godt bruge noget hjælp i ugens løb. Hold øje med arrangementer her på kanalen. Tak til alle, som deltog i klargøringen og var medvirkende til, at Hylke Tennisbaner er i så god stand, som de er. Se evt billeder på vores FB-gruppe

26. marts 2017
Baneklargøring.
Det er af højeste vigtighed at vi får så mange, dejlige medlemmer til at hjælpe til. I flok løfter vi mest.

Man kan tilmelde sig baneklargøring her klik her

Det er ligeledes vigtigt at banerne bliver tromlet hver dag. Vi har tre tromler, så der er flere, der kan være i gang på samme tid. Meld jer på aktiviteterne - der er en ny hver dag.

Mvh
Bestyrelsen


26. marts 2017
Baneklargøring.
Det er af højeste vigtighed at vi får så mange, dejlige medlemmer til at hjælpe til. I flok løfter vi mest.

Man kan tilmelde sig baneklargøring her klik her

Det er ligeledes vigtigt at banerne bliver tromlet hver dag. Vi har tre tromler, så der er flere, der kan være i gang på samme tid. Meld jer på aktiviteterne - der er en ny hver dag.

Mvh
Bestyrelsen


26. marts 2017
Baneklargøring.
Det er af højeste vigtighed at vi får så mange, dejlige medlemmer til at hjælpe til. I flok løfter vi mest.

Man kan tilmelde sig baneklargøring her klik her

Det er ligeledes vigtigt at banerne bliver tromlet hver dag. Vi har tre tromler, så der er flere, der kan være i gang på samme tid. Meld jer på aktiviteterne - der er en ny hver dag.

Mvh
Bestyrelsen


26. marts 2017
Baneklargøring.
Det er af højeste vigtighed at vi får så mange, dejlige medlemmer til at hjælpe til. I flok løfter vi mest.

Man kan tilmelde sig baneklargøring her: klik her

Det er ligeledes vigtigt at banerne bliver tromlet hver dag. Vi har tre tromler, så der er flere, der kan være i gang på samme tid. Meld jer på aktiviteterne - der er en ny hver dag.

Mvh
Bestyrelsen


26. marts 2017
Baneklargøring.
Det er af højeste vigtighed at vi får så mange, dejlige medlemmer til at hjælpe til. I flok løfter vi mest.

Man kan tilmelde sig baneklargøring her: klik her

Det er ligeledes vigtigt at banerne bliver tromlet hver dag. Vi har tre tromler, så der er flere, der kan være i gang på samme tid. Meld jer på aktiviteterne - der er en ny hver dag.

MvhBestyrelsen


2. januar 2017
Nytårskur - vintertennis i Skb.
Hylke Tennis ønsker alle et godt nytår og håber at I har haft en dejlig jul!

For at få lidt gang i bentøjet igen efter en magelig jul, har vi booket hele tennishallen i Skanderborg på lørdag fra kl 10-14. Det skulle være rigeligt til at holde konditallet og humøret ved lige og måske tillige give det et ekstra nøk :o)

Traditionen tro mødes vi kl. 09.30 for at få lidt kaffe og et rundstykke til at blive klar på inden, strabadserne starter. Tilmeld dig på www.hylketennis.dk - prisen er kun 50 kr.


25. september 2016
Dameaften.
Så afholdes sæsonens sidste dameaften.
Vejret har jo været fantastisk i år og vi håber på det holder til på torsdag også.
Vi mødes kl 18.00 og blander nogle hold. I løbet af aftenen henter vi nogle pizzaer.
Medbring selv service og drikkevarer.
Der vil være en lille brugebetaling for arrangementet.


3. september 2016
Finaler.
Vil du se finalerne i klubturneringen, så kom ned på banerne her til formiddag til flot tennis og hygge. Der er kampe både i damedouble og herresingle.
vi glæder os til at se jer


3. september 2016
Finaler !!!.
Vil du se finalerne i klubturneringen, så kom ned på banerne her til formiddag til flot tennis og hygge. Der er kampe både i damedouble og herresingle.
vi glæder os til at se jer


15. august 2016
Klubturnering.
Så er det tid til at klubturneringen skydes igang. Resultaterne kan SMSes til formanden på 51 63 32 14.

I damesingle ser kampene sådan ud
Hanne mod Mette
Lisbeth mod Anne
Vinderen af de to kampe mødes i finalen.

I herresingle afvikles følgende kampe
Jakob mod Mads
Brian mod Mikael
Vinder af kamp 1 møder Matthew mens vinder af kamp 2 møder Martin
Vinder af kamp 3 og 4 mødes i finalen

I damedouble ser det således ud
Tina og Bettina mod Anne og Karen.
Vinderen møder Hanne og Mette i finalen

I mixdouble
Matthew og Lisbeth mod Hanne og Brian
Jakob og Anne vs. Torben og MK
Fianle mellem de to kampes vindere

Herredouble
Martin og Jakob mod Mikael og Mads
Vinderen møder Brian og Matthew i finalen

Finalerne afvikles den 3. og 4. september. Som udgangspunkt er det singlerne om lørdagen og doublerne om søndagen.
God fornøjelse.


23. maj 2016
Forårsturnering 2016.
Som noget nyt i år, vil jeg bede jer om at indtaste resultaterne på opslagstavlen, som I finder ude i menuen i venstre side.

Vi spiller som sædvaneligt alle mod alle. Rigtig god turnering!

Følgende hold er tilmeldt:


mixdouble
Navn: Medlemsnr.:
Matthew & Pia 62 & 88
Brian & Hanne 6 & 8
Jakob & Anne 42 & 32
Torben & Julie 53 & 503


Herredouble
Navn: Medlemsnr.:
Matthew & Brian 62 & 6
Mads & Mikael 501 & 78
Torben & Laurs 53 & 502
Jakob & Martin 42 & 33


Herresingle
Navn: Medlemsnr.:
Matthew Elsmore 62
Brian Kjær 6
Jakob Gøricke Jensen 42
Torben Andersen 53


Damedouble
Navn: Medlemsnr.:
Hanne & Mette Kirstine 8 & 54
Anne & Anna 32 & 23


9. januar 2016
Generalforsamling.
Hylke Ketchersport indkalder hermed til generalforsamling tirsdag den 19/1-16 kl 19.30 i tennishuset ved tennisbanerne.

På valg til bestyrelsen i år er: Hanne Krogh, Brian Kjær og Jakob Gøricke. På valg som revisor-suppleant er Helle Hansen
Indkomne forslag bedes sendt til formanden senest et døgn før afviklingen af generalforsamlingen.
Vi glæder os til at se de mange fremmødte :o)
Bestyrelsen


27. oktober 2015
Tak for en kæmpe indsats.
Et rekord stort fremmøde gjorde vinterklargøringen til en af de mest effektive omgange i mands minde (men det var nu stadig hårdt :o)

På den hårde, men hyggelige dag i det gode vejr fik vi smidt 6,5 tons grus op i en trillebør, kørt 6,5 tons grus ind på banerne (af den nye tilkørselstiilgang), løftet/tippet 6,5 tons grus ud ad trillbeøren, løftet de samme 6,5 tons grus op i grusudlægningsmaskinen, hvorefter de 6,5 tons blev fordelt på de to baner. I alt 29,5 løftede tons :o)

Derudover blev der manuelt fjernet på inder-OG yderside af banerne, hvilket svarer til 352 meters ukrudt der er blevet fjernet :o)

Endelig blev 3 tons granitskærver skovlet, kørt og fordelt på vores lille vej (endnu 9 tons på kontoen over løftetons :o)

Vi må ikke glemme den fornemme indsats, der blev gjort i forhold til oprydning på baner, i klubhus og i redskabsskuret og den store mængde biomasser, der måtte lide for den hidsige motordrevne hækkeklipper med tilhørende ejer.

Alt i alt må en tilfreds bestyrelse takke de mange frivillige medlemmer, der var mødt op


6. oktober 2015
Vinterklargøring lørdag den 24. oktober.
Har du lyst til en sild og en snaps eller andre lækkerier - så giver vi gerne dette i forbindelse med vinterklargøring lørdag den 24. oktober. Vi kunne meget godt tænke os, hvis du var med - det er så hyggeligt, når vi er mange.

Meld dig gerne til på hjemmesiden hurtigst muligt.
Med venlig hilsen
Bestyrelsen


14. august 2015
Klubturneringen.
Så er klubturneringen skudt igang - og de første kampe er allerede afviklet. Hvis du har meldt dig til, kan du på hjemmesiden se, hvem du skal møde. Husk at logge ind først (ellers kommer der en fejlmeddelelse).

Husk at, hvis turneringsspillerne ikke kan finde en ledig spilletid, kan det blive nødvendigt at inddrage en fast spilletid. Bestyrelsen appelerer i den forbindelse til at udvise forståenhed - samtidigt minder vi om at de fleste turneringsspillere selv har faste tider, som bør indtænkes i den forbindelse.

God turnering til alle.
Jakob Gøricke, formand for Hylke Tennis


9. juli 2015
Klubturnering.
Håber at du nyder sommeren. Nogle er gået på ferie og andre skal snart. Husk at tilmelde dig årets klubturnering inden du glemmer det blandt feriens andre gøremål. Sidste frist er den 25. juli. Skriv allerede nu i din kalender, at finalerne afvikles den første weekend i september - altså den 5. og 6. september, så kan du enten deltage som tilskuer eller finalist :o)

Vi erfarer pt. et problem med vandingsanlægget. Vi arbejder på sagen, men kan på nuværende tidspunkt hverken sige, hvad der er galt, eller hvornår det forventes operationelt igen.

Husk at få spillet en masse tennis her i sommeren, hvis du er byen. Tag gerne dine feiregæster med ned på anlægget - det koster kun 20 kr. pr. time. Beløbet kan overføres via Mobile Pay eller puttes i den lille postkasse (sparebøsse), der hænger på opslagstavlen i tennishuset.

Med ønsket om en god sommer
Jakob Gøricke, formand for Hylke Ketchersport


24. juni 2015
Nyhedsbrev :-).
Nu nærmer sommerferien sig. Dvs. at der er mange medlemmer der tager på ferie, og derfor er der ikke træning i skolernes sommerferie. Endvidere er de faste tider suspenderet i juli måned. Man kan selvfølgelig stadig spille på den sædvanelige tid, men man skal nu selv aktivt gå ind og booke banerne i fri konkurrence med de øvrige medlemmer. Man kan højest booke 5 dage frem. Fx kan man først booke torsdagstider om lørdagen (til gengæld er det allerede fra kl. 00.00.01 :-)

Der er nu indkøbt en grus-skraber til hver banehalvdel. Det er bestyrelsens ønske, at man inden fejning af banerne også udjævner huller i banen med grus-skraberne - særligt omkring baglinjerne.

Vi står over for en opgave om at male vores klubhus. De Aktive Livsnydere har tilbudt deres assistance i den forbindelse. Men nu er malingen lige pludselig væk. Den stod under klubhuset. Vi udsender i den forbindelse en efterlysning på en gang sort maling - sidst set under klubhuset. Henvendelse med spor i sagen kan ske til formanden (51 63 32 14). Dusør: en kold drik fra køleskabet matchende meddelerens alder.

Med ønsket om en god sommer til alle vores medlemmer og deres familie
Bestyrelsen


17. juni 2015
Al træning aflyst i dag grundet vejrlig :-(.
Vi bliver desværre nødt til at aflyse træning for juniorer og seniorer i dag grundet regn og udsigter til mere regn. Banerne må ikke benyttes, hvis der står klart vand på dem og klubbens bolde må ikke benyttes i regnvejr. Hvis I har mod på tennis under disse forhold og forbehold, er I velkomne til at kigge forbi alligevel.

Mvh
Trænerne


15. juni 2015
Træn selv tennis mandag.
Kære mandagsholdsjunior :)

Det er træn selv i dag mandag den 15/6, da jeg ikke selv kan og ikke kunne skaffe en vikar grundet Hylkeløbet. I er derfor velkomne til selv at træne og benytte klubbens materialer i den forbindelse.

mvh
Jakob


7. juni 2015
Tennisskole.
11 friske unge hylkeborgere har allerede tilmeldt sig Tennisskolen i forbindelse med sommerfesten. Fristen er i morgen og der er er stadig 21 ledige pladser smile emoticon Det er for alle byens børn fra 7 år og opefter lørdag den 13/6 og søndag den 14/6 begge dage fra 9.00-15.00.
Man kan tilmelde sig via www.dgi.dk/201509806000. Prisen er 200 kr inkl. frugt og t-shirt og måske en drikkedunk. Der opkræves 225 kr på DGIs hjemmeside differencen returneres selvfølgelig kontant fra os.
Det ville være fedt at se mange af byens børn på tennisbanerne til endnu et hyggeligt arrangement.


21. maj 2015
Forårsturneringen er klar.
Så er forårsturneringen klar. Se den her

Beklager ventetiden, men nu kan I bare give den gassss. Jeg har lavet to pulje i herredouble pga. den store tilslutning. Det er jo dejligt. Vinderne af de to puljer møder selvfølgelig hinanden i en finale.
Gem lige resultaterne af kampene, da jeg vil arbejde på at et online system op at køre, der kan holde styr på resultaterne for os.

God fornøjelse med kampene.
Jakob Gøricke, formand


21. maj 2015
igen.
Så er forårsturneringen klar. Se den her

21. maj 2015
hej.
Så er forårsturneringen klar. Se den her

21. maj 2015
Forårsturneringen klar.
Så er forårsturneringen klar. Se den her

18. maj 2015
Træning aflyst mandag 18/5.
...grundet regn

15. april 2015
Sæsonstart.
Så er sæsonnen skudt igang. Der var flittig hjælp fra en del af klubbens behjælpelige medlemmer (både før og til klargøringsdagen). Flaget og nettene er oppe og banerne må dermed benyttes. Hvis alle medlemmer særligt her i starten vil tromle, når de har muligheden for det, får vi det bedst mulige baner.

12. april 2015
Sæsonstert.
Så er sæsonnen skudt igang. Der var flittig hjælp fra en del af klubbens behjælpelige medlemmer (både før og til klargøringsdagen). Flaget og nettene er oppe og banerne må dermed benyttes. Hvis alle medlemmer særligt her i starten vil tromle, når de har muligheden for det, får vi det bedst mulige baner.

God sæson


31. marts 2015
Sæson-tilmelding.
Så står tennissæsonen for døren. Der er standerhejsning allerede søndag den 12. april. Hvis du gerne vil være med i år, kan du melde dig til på vores hjemmeside nu (www.hylketennis.dk). Var du medlem sidste år, skal du blot logge ind og klikke på tilmeld ny sæson. Nye medlemmer kan tilmelde sig via klikke på Bliv medlem øverst på forsiden eller her.

Priserne er:
Junior: 250 kr
Senior: 500 kr

Kombinationsrabat*: 100 kr

*)Hvis du i sæsonen 2014/2015 har været medlem af en anden aktivitet i Hylke Ketchersport (badminton eller floorball) ydes 100 kroners rabat på tenniskontingentet i 2015. Betalingen kan ske på: Mobile Pay: +45 26 83 91 61 eller Reg.nr.-kontonr: 6115-4940029847. Er du ikke IT-fortrolig, kan du kigge forbi tennishuset (Hylkevej 53) tirsdag den 7. april fra kl 19.00, så kan du få hjælp ;o) Har du ønsker om fast spilletid, kan dette sendes som SMS (eller mail til undertegnede). Mobil: 51 63 32 14. Husk at angive 1. og 2. prioritet. Bestyrelsen vil herefter fordele spilletiderne efter bedste evner.

Det er afgørende for at få gode baner, at de bliver tromlet godt - særligt her inden sæsonstart. Alle der har lyst til at tromle banerne må således meget gerne gå ned at give en nap, hvis man har lidt tid tilovers. Dette KAN (ikke skal) koordineres via dette link, hvor man kan melde sig til en bestemt dag (kræver login).

Jeg håber at vi alle vil få en masse gode "tennisdage" i år!
På Hylke Ketchersports vegne
Jakob Gøricke Jensen (formand)


31. marts 2015
dg.
fsdg

9. december 2014
Generalforsamling.
Generalforsamling for Hylke Ketchersport.
Tirsdag d. 20. jan. 2015 - kl. 19.30 i Tennisklubhuset (Hylkevej 53)
Indkommende forslag senest d. 13. jan. 2015.
(mail til formanden på gyldmark42@gmail.com)
Vel mødt til kampvalg og ostemadder


19. november 2014
Betaling.
Det er også ved at være tid til at betale sit medlemskontingent, hvis man ikke har fået det gjort endnu. Beløbet skal indbetales på Mobile Pay: +45 26 83 91 61 eller reg.nr.-kontonr: 6115-4940029847. Husk at skrive dit navn i overførelsesteksten.
Et badminton- eller floorballkontingent giver i øvrigt 100 kroners rabat på tenniskontingentet til tennis næste år.

Mange hilsener fra bestyrelsen


5. oktober 2014
Træning er afsluttet for i år.
Spilletiderne på begge baner onsdag fra 17-21 onsdag og fra 17-19 mandag frigives resten af sæsonen, da der ikke er træning i oktober.
God spillelyst


24. september 2014
Træning aflyst i dag grundet dårligt vejr.
Vi må desværre aflyse aftenens træning grundet dårligt vejr. Det vat den sidste seniortræning i denne sæson. Derfor frigives tiderne onsdag aften resten af sæsonen (oktober med). Ønsker man stadig at mødes om onsdagen, kan man altså selv booke banerne

5. september 2014
Dameaften den 11. sept..
Kære piger

Så er det igen tid til dameaften. Det foregår på torsdag fra kl. 18.00. Faste tider er i den forbindelse aflyst.

Tilmelding kan ske på www.hylketennis.dk

Irma Christensen kan kontaktes for yderligere information på tlf.: 20 21 50 97


26. august 2014
Weekend med KM-finaler og DGI træning.
DGI træning på søndag efter double finalerne, hvor mix double spilles 9-11 og dame- og herredouble afvikles 11-13. Altså er der DGI-træning ca. fra kl 13 på søndag. Det er berammet til 2-3 timer

Lørdag afvikles begge single-finaler fra kl. 11.00, så kom ned og hep og se en omgang god tennis ;)


23. august 2014
DGI træning.
DGI træning er desværre aflyst i morgen, da vores træner har forstuvet foden i eftermiddags :(

Beklager virkelig denne sene aflysning. Han vil komme på søndag efter double finalerne, hvor vi så har flyttet mix double frem til 9-11 og dame- og herredouble stadig 11-13. Altså er der DGI-træning fra kl 13 på søndag


9. juli 2014
Klubmesterskaber 2014.
Så er klubmesterskaberne 2014 skudt i gang - husk at taste jeres resultater ind online via venstre sides menupunkt Klubturnering eller klik her
Husk at afsætte tid til at se eller deltage i finalerne weekenden 30. og 31. august.


16. juni 2014
Nye arrangementer på programmet.
Se og tilmeld dig de nye arrangementer her på siden.

- Klubmesterskaberne fra den 5. juli til 31. august (sidste tilmelding 27. juni)

- midnatstennis 4. juli (vi mødes kl 19.00, hvor vi spiller, griller og hygger ind til midnat)

- sommerklargøring søndag den 6. juli (banerne trænger til en kærlig hånd - så vi vil gerne bede om jeres hjælp til div. gartner-opgaver. Klubben sørger for forplejning - dog ikke morgenmad denne gang)


12. juni 2014
Oprydning efter sommerfesten på lørdag mm,.
I Hylke deles foreningerne om at varetage de forskellige arbejdsopgaver i forbindelse med Sommerfesten i Hylke. Vi skal i den forbindelse stille med 3 mand (m/k) til festoprydning søndag morgen fra kl. 10.00 - ca. 11.00. I kan tilmede jer her på siden

Vi afholder også 15 timersTennisskole i løbet af weekenden 20-22. juni. Fredag 16.00-19.00. Lørdag og søndag 09.00-15.00. Lige nu er der meget få tilmeldte og arrangementet er i fare. Så kender man nogen imellem 7 og 17 år som kunne tænke sig en masse sjov tennis for kun 225 kr, så få dem til at tilmelde sig inden på søndag. Tilmeldingen sker via dette link: www.dgi.dk/201409806007

Støt Hylke Sportsfest - den støtter dig :o)
Bestyrelsen


6. juni 2014
Tennistræning aflyst på mandag grundet 2. pinsedag.
Vi må desværre aflyse træningen på mandag grundet helligdag. Hvis I har tid kan I benytte baner og klubbens bolde - hvis I blot vil rydde pænt op efter jeg. Boldkanonen må IKKE benyttes.
Mvh
Jakob


7. maj 2014
Tennistræning.
Nu er sæsonnen for alvor igang. Banerne er gode i år og vejret har været med os. I denne uge er træningen så også begyndt. Hvis du har lyst til at få lidt inspiration, finpudset lidt teknik eller blot lidt hyggeligt samvær i forbindelse med vores fælles interesse for tennisspillet, så mød op til træning.
  • Juniortræning for 2. til 4. klasserne foregår onsdage fra kl. 17.30-19.00. Første gang er i morgen (den første onsdag i maj ;o)
  • Seniortræning ligger onsdage fra kl. 19.00-21.00 og er ligeledes første gang i morgen.
  • Juniorer fra 5. klasse og opefter træner mandage fra kl. 17.00-18.30. De havde første træningsgang i mandags (den første mandag i maj :o).

Vi ses til træning
Hilsen trænerne


4. maj 2014
Sæsonen er nu for alvor igang.
Nu har banerne været i brug i 3 uger - og vi synes selv at banerne er gode i år:o)
I denne uge starter træning både for juniorer og seniorer. Har du endnu ikke meldt dig til, kan du blot gøre det til træning eller tilmelde dig via www.hylketennis.dk
Træning for juniorer fra 5. klasse er mandage fra kl. 17.00-18.30. Juniorer fra 2. til 4. klasse træner onsdage fra kl. 17.00-18.30. Seniorer træner onsdage fra 19.00-21.00

//Bestyrelsen


2. april 2014
Forårsklargøring.
Der er gået lidt kuk i forårsvejret, som er kommet dejligt tidligt. Det udnytter vi til at skyde sæsonen igang tidligere end sædvanligt. Der er således forårsklargøring allerede på lørdag. Meld dig til allerede nu ved at tilmelde dig under arrangementer i menuen i venstre side på hjemmesiden http://www.hylketennis.dk

Vi kan bruge al den hjælp, I kan tilbyde til tromling og til forårsklargøringen. Vi har som noget nyt udbudt banetromling, som en aktivitet, man kan tilmelde sig på hjemmesiden under arrangementer ude i venstre side. Standerhejsning afholdes søndag den 13. april - uanset hvad der ellers har stået andre steder


31. marts 2014
Tilmelding.
Så er det endelig ved at være tid til en ny tennissæson. Tilmeld dig ved at logge ind på hjemmesiden med dit gamle medlemsnummer og dit gamle password. Herefter vil du blive bedt om at lave en bindende tilmelding til næste sæson. I år kan du indbetale beløbet på MobilePay til Hanne Krogh (vores nye kasserer) på 61 46 04 66 eller ved bankoverførelse til 6115-4940029847 (skriv navn og medlemsnummer i overførelsesteksten)
Pris for junior: 250 kr
Pris for senior: 500 kr
Kombinationsfradrag for floorball- ELLER badmintonmedlemsskab i 2013/2014: -100 kr

Har man ikke mulighed for ovenstående betalingsform, kan man dukke op i klubhuset tirsdag den 1. april kl. 19.00 for at betale kontant.

Ønsker om fast sendes hurtigst muligt (senest 10. april) på sms (51 63 32 14) eller mail (gyldmark42@gmail.com) til Jakob Gøricke - hvis man ikke har mulighed for det, så kan det siges mundtligt på tilmeldingsaftenen.

Bestyrelen


9. januar 2014
Varsling af generalforsamling.
Der afholdes generalforsamling i klubhuset ved tennisbanerne tirsdag den 21/1-2014 kl 19.00

Vel mødt


3. oktober 2013
Sidste træning i uge 41.
Træning takker af for i år. Sidste træningsgang bliver i uge 41 med spil og hygge. Trænere og bestyrelsen vil gerne takke for en god sæson i Hylke Tennis.

På gensyn til vinterklargøringen eller til næste sæson (Husk at banerne kan benyttes frem til den sidste weekend i oktober).


17. september 2013
Floorball aflyst på torsdag.
Kære floorball- eller potentielle floorballmedlem

Pga. indvielse af tilbygningen ved hallen, er floorball aflyst på torsdag. Der er normal træning derefter.


12. september 2013
Junior Tour i Hylke desværre aflyst.
Junior Tour i Hylke er desværre aflyst, grundet for få tilmeldinger. Vi prøver igen næste sæson med en mere målrette kampagne, så vi kan få flere til at deltage i disse sociale arrangementer med hygge og masser af tennis sammen med vores nye venskabsklubber: Ry, Skanderborg og Hørning.

Mvh
Bestyrelsen


9. september 2013
Juniortræning mandag aflyst pga regn.
Kære juniorspillere!

træning er i dag aflyst pga. regn. Vi kan ikke spille tennis af hensyn til baner og bolde (og jer ;-)

Med venlig hilsen
Jeres trænere


9. september 2013
Vejret ser ikke for godt ud i dag.
Kære juniorspillere!

Hold øje med vejret i dag. Vejrudsigten ser ikke for god ud i dag. Hvis det regner for meget, kan vi ikke spille tennis af hensyn til baner og bolde (og jer ;-)

Med venlig hilsen
Jeres trænere


21. august 2013
Klubturnering.
Husk at spille jeres kampe i klubmesterskaberne - og husk at taste jeres resultater ind online via venstre sides menupunkt Klubturnering
Se her:
Læs om Floorball 2013 her

Husk at badminton og floorball starter den første mandag i september (2. september)

Læs om tennisstævnet - Rigtige kvinder i Grenå her


16. august 2013
Junior Tour aflyst!!!.
Junior Tour i Hørning er desværre aflyst grundet for få tilmeldte...
Se her:
Læs om Floorball 2013 her
Læs om Indbydelse til Rigtige kvinder i Grenå her


16. august 2013
Junior Tour aflyst!!!.
Junior Tour i Hørning er desværre aflyst grundet for få tilmeldte...
Se her:
Læs om Floorball 2013 her
Læs om Indbydelse til Rigtige kvinder i Grenå her


16. august 2013
Junior Tour aflyst!!!.
Junior Tour i Hørning er desværre aflyst grundet for få tilmeldte...
Se her:
Læs om Floorball 2013 her
Læs om Indbydelse til Rigtige kvinder i Grenå her


16. august 2013
Junior Tour aflyst!!!.
Junior Tour i Hørning er desværre aflyst grundet for få tilmeldte...
Se her:
Læs om Floorball 2013 her
Læs om Indbydelse til Rigtige kvinder i Grenå her


16. august 2013
Junior Tour aflyst!!!.
Junior Tour i Hørning er desværre aflyst grundet for få tilmeldte...
Se her:
Læs om Floorball 2013 her

Husk at badminton og floorball starter den første mandag i september (2. september)

Læs om tennisstævnet - Rigtige kvinder i Grenå her


16. august 2013
Junior Tour aflyst!!!.
Junior Tour i Hørning er desværre aflyst grundet for få tilmeldte...
Se her:
Læs om Floorball 2013 her
Læs om Indbydelse til Rigtige kvinder i Grenå her


12. august 2013
Junior Tour i Hørning.
Se her:
Læs om Junior Tour i Hørning her
Læs om Floorball 2013 her
Læs om Indbydelse Rigtige kvinder i Grenå 12her

Til alle juniorer.
Så kan man tilmelde sig et arrangement for jer og tre andre klubber i Hørning. Skynd jer ind og meld jer til, hvis I kan

Sted: Hørning Tennisklub,
Tidspunkt: Lørdag d. 17. august kl. 10.00 –15.00,
Adresse: Blegindvej 27A - 8362 Hørning
Pris 50 kr. betales ved stævne start
Stævnet starter med en times træning, efterfølgende spil og fælles frokost Kamptype og niveau: Kampe afvikles på tid eller forkortet sæt. Der spilles i puljer eller som alm. turneringsform med taberrunde. Alle spillere får flere kampe og mod forskellige modstandere. Kampvarighed afhænger af antal tilmeldte spillere. For de mindste spilles minitennis
Tilmelding senest torsdag d. 15. august
via nettet
 Til Hørning tennis klub på mail. Pengene betales ved stævnets start.
Stævneleder for Hørning Tennisklub: Henrik Juhl mail: hjuhl@hotmail.dk| tlf: Mobil: 29492301

https://events.dgi.dk/start.aspx?an=201309804012


8. august 2013
SÅ skal der spilles tennis!!!.
Så er sommerferien ved at være ovre, og vi håber I har nydt det dejlige vejr - måske til at holde dit tennisspil lidt ved lige. Uanset hvad, bliver der nu rig mulighed for at spille tennis frem til sæsonafslutningen. Tennistræning starter op igen i den kommende uge til sædvanlig tid; de faste tider er blevet *faste* igen efter en juli-pause; klubmesterskaberne for seniorer er gået i gang (se kampplanerne i menuen til venstre); Juniortour afvikles den 17. august i Hørning, hvor alle juniorer i Hylke, Hørning, Skanderborg og Ry har mulighed for at mødes og dyste med og mod hinanden.

27. juni 2013
Feriepause for træning og faste tider.
Træning for juniorer og seniorer holder pause i skolernes ferie. Tiden er dog stadig reserveret sommeren igennem til en slags drop in. Dvs. at alle, der møder op kan spille mod og med hinanden. Grillen kan jo tages i brug, hvis man har lyst.

For faste tider gælder det, at de også ´holder ferie´, men kun i juli måned. Man skal derfor selv booke tiden hver uge, hvis man ønsker at spille på det sædvanlige tidspunkt (Husk at man kun kan reservere 5 dage frem i tiden. Dvs. ønsker man at spille tirsdag, kan det først gøres torsdag fra kl. 00:01).
Med hensyn til online booking, er systemet udviklet til en explorer og understøttes derfor ikke tiltænkte vis på en række andre browsere (Crome, Safari og andre mobilbrowsere). Med disse browsertyper, skal man derfor klikke på linket, hvor der står Book via mobilen her øverst på siden Onlinebooking - Baner

Med venlig hilsen
Bestyrelsen


16. juni 2013
Ingen træning på onsdag grundet cykelløbet.
Grundet cykelløbet er der ingen trænere på onsdag. Hvis du ikke selv skal deltage i cykelløbet, er der selvfølgelig mulighed for at selv at organisere forskellige spil og lege for de fremmødte.

Hilsen klubbens trænere


7. juni 2013
JuniorTour i Ry den 22/6-13.
JuniorTour
Der afholdes et arrangement for alle juniorer - uanset niveau - i Ry den 22/6-13 fra 10.00 til 15.00. Prisen er 50 kr. som betales personligt på dagen

Hvad:
Der vil blive spillet indledende korte puljekampe hvor man bliver klassificeret ind i en af fire turneringsklasser, således at 1erne, 2erne osv. spiller hver deres turnering. Efterfølgende er der finalekampe. Alle spillere er garanteret minimum 6 kampe såfremt vi opnår fuld tilmelding til stævnet. Derudover er alle garanteret at påbegynde deres første kamp inden for de første 30 min. af stævnet.

Hvor:
Ry Tennis Klub, Ahornvej 30, 8680 Ry, 20122751

Medbring:
Lidt til ganen, drikkedunk, ketsjer, træningstøj samt passende sko til brug.

Tilmelding:
Klik her.


20. maj 2013
Forårsturnering 2013.
Så er forårsturneringen klar. Følg linket her
Al træning aflyst onsdag den 22. maj

På grund af møgvejr er træningen i dag aflyst :-(

Med venlig hilsen bestyrelsen


9. maj 2013
Tromling.
Det er af stor betydning, at banerne bliver tromlet så meget som muligt her i starten af sæsonen


JuniorTour

Der afholdes et arrangement for alle juniorer - uanset niveau - i Skanderborg den 19/5-13 fra 10.00 til 17.00. Prisen er 50 kr. som betales personligt på dagen. Tilmelding: her


Nye og bedre træningstider for juniorer

2. til 4. klassetrin træner fortsat om onsdagen fra 17.00-19.00, men på BEGGE baner!
5. til 9. klassetrin træner nu om mandagen fra 17.00-19.00, men på BEGGE baner!


8. marts 2013
Ny sikring af den faste tid fra sidste år.
I år kan I sikrer jer samme faste spilletid som sidste år ved at alle fra jeres hold betaler kontingent inde d. 2. april. Ønsker I en ny fast spilletid, vil dette blive behandlet af bestyrelsen sammen med de øvrige indkomne ønsker.


Nye og bedre træningstider for juniorer

2. til 4. klassetrin træner fortsat om onsdagen fra 17.00-19.00, men på BEGGE baner!
5. til 9. klassetrin træner nu om mandagen fra 17.00-19.00, men på BEGGE baner!


8. januar 2013
Varsling af generalforsamling.
Mød op og gør din indflydelse gældende tirsdag den 22/01-2013 kl. 19.00 i klubhuset ved tennisbanerne.
Alle fremmødte medlemmer kan stemme på de opstillede bestyrelseskandidater.

Dagsorden til generalforsamlingen er:
- Valg af dirigent
- Formandens beretning
- Godkendelse af det reviderede regnskab
- Fremlæggelse af budget
- Valg sf bestyrelsesposter
- Evt


8. januar 2013
Varsling af generalforsamling.
Mød op og gør din indflydelse gældende tirsdag den 22/01-2013 kl. 19.00 i klubhuset ved tennisbanerne.
Alle fremmødte medlemmer kan stemme på de opstillede bestyrelseskandidater.

Dagsorden til generalforsamlingen er:
- Valg af dirigent
- Formandens beretning
- Godkendelse af det reviderede regnskab
- Fremlæggelse af budget
- Valg sf bestyrelsesposter
- Evt


27. oktober 2012
Stort fremmøde til vinterklargøring.
Med et hisotrisk stort fremmøde til baneklargøringen blev der virkelig gjort et kæmpe stykke arbejde. En STOR tak skal lyde til alle de frivillige!

17. oktober 2012
Baneklargøring.
Så er det snart tid til at "putte" tænnisbanerne til deres vintersøvn. For at banerne kan være gode at spille på igen næste år, er det vigtigt, at vi passer og plejer dem godt! I en foreningsklub er dette afhængig af frivillig arbejdskraft.

Derfor beder bestyrelsen om hjælp fra alle, der kan afsætte nogle timer den sidste lørdag i oktober (27/10-12). Tag gerne din familie med - de skal også være mere end velkomne.

Vi starter med standerstrygning med tilhørende kaffe og rundstykker (og en til at få varmen med) kl. 09:00. Vi regner med at fortsætte frem til 13-14 tiden. Der vil selvfølgelig være forplejning til sjakket ;-)


17. oktober 2012
Baneklargøring.
Så er det snart tid til at "putte" tænnisbanerne til deres vintersøvn. For at banerne kan være gode at spille på igen næste år, er det vigtigt, at vi passer og plejer dem godt! I en foreningsklub er dette afhængigt af frivillig arbejdskraft.

Derfor beder bestyrelsen om hjælp fra alle, der kan afsætte nogle timer den sidste lørdag i oktober (27/10-12). Tag gerne din familie med - de skal også være mere end velkomne.

Vi starter med standerstrygning med tilhørende kaffe og rundstykker (og en til at få varmen med) kl. 09:00. Vi regner med at fortsætte frem til 13-14 tiden. Der vil selvfølgelig være forplejning til sjakket i løbet af dagen ;-)

Meld dig til begivenheden, så vi ved, hvordan vi skal proviantere.


17. oktober 2012
Baneklargøring.
Så er det snart tid til at "putte" tænnisbanerne til deres vintersøvn. For at banerne kan være gode at spille på igen næste år, er det vigtigt, at vi passer og plejer dem godt! I en foreningsklub er dette afhængigt af frivillig arbejdskraft.

Derfor beder bestyrelsen om hjælp fra alle, der kan afsætte nogle timer den sidste lørdag i oktober (27/10-12). Tag gerne din familie med - de skal også være mere end velkomne.

Vi starter med standerstrygning med tilhørende kaffe og rundstykker (og en til at få varmen med) kl. 09:00. Vi regner med at fortsætte frem til 13-14 tiden. Der vil selvfølgelig være forplejning til sjakket i løbet af dagen ;-)


17. oktober 2012
Baneklargøring.
Så er det snart tid til at "putte" tænnisbanerne til deres vintersøvn. For at banerne kan være gode at spille på igen næste år, er det vigtigt, at vi passer og plejer dem godt! I en foreningsklub er dette afhængigt af frivillig arbejdskraft.

Derfor beder bestyrelsen om hjælp fra alle, der kan afsætte nogle timer den sidste lørdag i oktober (27/10-12). Tag gerne din familie med - de skal også være mere end velkomne.

Vi starter med standerstrygning med tilhørende kaffe og rundstykker (og en til at få varmen med) kl. 09:00. Vi regner med at fortsætte frem til 13-14 tiden. Der vil selvfølgelig være forplejning til sjakket ;-)


1. oktober 2012
Juniorafslutning d. 3. okt..
Juniorafslutning på onsdag fra 17-19 med tennis, hygge, gang i grillen. Sig til mor og far, at det ikke er sikkert, at I kan spise så meget til aften, da der både er pølser og sodavand på menuen.

1. oktober 2012
Juniorafslutning d. 3. okt..
Juniorafslutning på onsdag fra 17-19 med tennis, hygge, gang i grillen. Sig til mor og far, at det ikke er sikkert at I kan spise så meget til aften, da der både er pølser og sodavand på menuen.

26. september 2012
Aflysning af træning.
Tennistræning i dag (26/9-12) aflyst pga dårligt vejr :-(

2. september 2012
Klubmesterskaber.
Vinder af dame single: Hanne Krogh Martin vandt over Kasper. Måske mangler der endnu en kamp mod Matthew... Vi har fået ny sposor til præmierne: Intersport i Skanderborg. En stor tak for hjælpen til årets præmier.

9. august 2012
Klumbmesterskaberne skudt igang.
Så ligger skabelonen for mesterskaberne klar. Klik i venstre menu under ||klubmesterskaber|| eller klik her

Man indtaster selv resultaterne online umiddelbart efter kampen.

Der er pt lidt knas m lay-out'et på herredoublen


27. juli 2012
Husk træning starter igen den 15. august.
Træningen strarter igen den 15. august efter feriepausen. Vel mødt. I mellemtiden er der om onsdagenen drop-in-aften, hvor de fremmødte sammen kan sætte spil igang og hygge.

Husk at tilmelde jer klubmesterskaberne.

mvh Bestyrelsen


6. juni 2012
Hylkedragt med tilskud og Tennisskole for juniorer.
Til alle medlemmer af Hylke KetcherSport (HKS).

Bestyrelsen har besluttet sig for at give Jer medlemmer en ekstra foreningsgode, ved at yde et bidrag på kr. 65.- for hver Hylke dragt der bestilles med vores eget logo på. Skriv blot HKS på den bestillingsseddel der skal afleveres i Hylke Letkøb inden 10. juni og træk selv tilskuddet fra slutbeløbet.
Alle juniorer i Hylke Tennis og tilbydes tennisskole. (tilmeldingsfristden 10. juni!)

Deltag i denne fede og sjove tennisskole som afholdes i forbindelse med sportsfesten fra d. 22. til d. 24. juni. Alle børn fra 7 år og op kan deltage. Der vil være masser af tennis, hygge, træning, grillpølser og meget meget mere..

Læs folderen her


12. maj 2012
Forårsturneringen er igang :-).
Se kampplanen i menuen til venstre under "Forårsturnering" eller klik her
Man indtaster selv resultaterne undervejs samme sted.

Finalerne afvikles som sagt den 16. juni på familiedagen til sommerfesten. Finalerne er således første- og andenpladsen i hver pulje, da der spilles alle mod alle.
God turnering ;-)


24. april 2012
Forårsturneringen rykket frem.
I år ligger forårsturneringen tidligere og kulminerer med finaler på familiedagen under Hylke Sportsfest/Sommerfest.

Meld jer til - uanset hvor trænede I er. Det er altid sjovt at få spillet nogle kampe.


3. januar 2012
Vi afholder generalforsamling den 24. januar..
Kom og gør din indflydelse i klubben gældende tirsdag den 24. januar kl. 19.00 i klubhuset v. tennisbanerne. På valg er Henrik Lund Pedersen, Jesper Korning og Stoffer Pedersen samt vores revisor Irma Christensen.

Bestyrelsen


3. januar 2012
Vi afholder generalforsamling den 24. januar.
Kom og gør din indflydelse i klubben gældende tirsdag den 24. januar kl. 19.00 i klubhuset v. tennisbanerne. På valg er Jakob Gøricke Jensen og Brian Kjær samt vores revisor Susanne "Tut" Jeppesen.

Bestyrelsen


25. oktober 2011
Hylketræningsdragten.
Hylke Ketchersport kan nu præsentere et tilbud på en "Hylkedragt" med tilskud fra hovedbestyrelsen og SportMaster, Skanderborg

Se tilbudet på Hylketræningsdragten her

Bestillingsseddel samt beløbssvarende kontanter bedes senest d. 9. november 2011 afleveret i lukket kuvert hos HYLKE LETKØB


19. september 2011
Vi er på Facebook.
Bliv ven med os på Facebook
Klik her for at følge gruppen

Klubmesterskaberne for juniorer og seniorer er nu ovre. Der er normal træning den 21. september og afslutning den 28. september. For juniorerne betyder afslutningen at der er sodavand og hotdogs ad libitum.

//Bestyrelsen


18. august 2011
Klubmesterskaberne.
Så er fristen udløbet og et par enkelte tilmeldinger tilkom. Her er turneringsplanen i .pdf-format (den kommer snart i en tast-selv-resultatet-ind-udgave)

Kampplan for klubmesterskabet 2011

Mvh
Bestyrelsen


11. juli 2011
Indtast selv resultaterne fra forårsturneringen.
Ny funktion: du kan nu selv indtaste resultaterne fra dine kampe i forårsturneringen. Resultater fra FT 2011
Se denne funktion under "forårsturnering" i den venstre menu


7. juli 2011
Book baner via smartphone.
Nu kan man booke banerne via smartphone og andre enheder med browsere der tidligere ikke har understøttet denne funktion. Øverst på siden for banebooking er der nu et link der hedder: Book via mobilen her.

Mvh
Web-über-master ;-)


28. juni 2011
Juli-køreplan.
Igen i år vil fast tid være ophævet i juli måned, men I kan jo booke jeres tid på manuel vis fra kl 00:00 seks dage før, I skal spille - så er det bare om at være klar ved tasterne ;-)

Træning holder ferielukket i skolernes ferieperiode.

God sommer
Bestyrelsen


21. juni 2011
DGI instruktør på onsdag.
Vi har nu endelig fået bekræftet at vi får besøg af DGI instruktør på onsdag fra 17-19 for juniorerne og fra 19-21 for seniorerne.

God tur til dem, der skal cykle, og god sommerferie for det er desværre sidste træningsaften inden skolernes ferie går i gang og dermed inden sommerpause fra tennistræning. Vi ses igen efter sommerferien.

Mvh. Bestyrelsen


6. juni 2011
Kampplan for forårsturnering ligger nu klar..
Kampplanen findes længere nede på siden eller i menuen til venstre.

Det ser ud til at DGI-træning kommer til at blive den 22. juni, men det er ikke endeligt bekræftet.

Kom ned for at spille og grille på fredag til midnatstennis.


2. maj 2011
Første træningsaften.
Onsdag den 4. maj starter tennistræningen op. Fra kl 17.00 til 19.00 er det juniorerne der indtager banerne. Kl. 19.00 til 21.00 er det seniorernes tur.

Vi glæder os til en dejlig sæson Hilsen trænerne


13. april 2011
Standerhejsning den 17. april.
Kære tennisspiller
Så er vi klar til endnu en sæson. Der blev lørdag den 9. april leveret næsten to ugers arbejde på blot 5 timer - i hvert fald når man regner ud hvor mange mandetimer (m/k), der blev leveret i det dejlige vejr. En stor tak skal lyde til de deltagende. I samme åndedrag kan vi opfordre til at deltage i disse hårde og nødvendige, men HYGGELIGE begivenheder, hvor klubben selvfølgelig står for vådt og tørt hele dagen.

Tromlere søges
For at få gode og hårde baner allerede til standerhejsningen, må man meget gerne give en hånd med til at tromle banerne. Man kan sende en mail til bestyrelsen eller sms'e til formanden (61 70 42 54), hvis man har en lille time til dette formål i de kommende dage.

Bestyrelsen


28. januar 2011
Den nye bestyrelse.
Ved generalforsamling tirsdag den 25. januar modtog Stoffer og Jesper genvalg. Det samme gjorde sig gældende for klubbens revisor: Irma Christensen. Lars D. Johansen meddelte imidlertid i løbet af denne sæson, at han før sin valgperiodes udløb så sig nødsaget til at trække sig fra bestyrelsesarbejdet pga. pågående byggeprojekt. Klubben takker ham for hans engagerede indsats i bestyrelsen. I Lars' fravær tiltrådte Henrik Lund. Han blev ved tirsdagens møde af generalforsamlingen retmæssigt valgt som fuldgyldigt medlem af bestyrelsen. På suppleant-posten meldte Brian Kjær sig og blev valgt af generalforsamlingen. Bestyrelsen vil konstituere sig på næstfølgende møde.

Klubben pæsenterede et flot regnskab med et underskud på kun 4.000 kr. og 70.000 i banken til trods for renovering og opgradering af slåmursområdet, petanquebanen og hjælp til etablering af beach volley-banen for ca. 65.000 kr. Idrætssamvirket under Skanderborg Kommune ydede i denne forbindelse et tilskud på ikke mindre end 44.500 kr. En stor tak blev rettet til Idrætssamvirket i formandens beretning. Endvidere gør de mange medlemmer i klubben, at økonomien i klubben er sund. Tennis: 92 stk, Badminton: 40 stk


7. december 2010
Generalforsamling.
Vi afholder generalforsamling i klubhuset v. tennisbanerne tirsdag den 25. januar kl. 19.00

Hylke Ketchersport tilbyder billige baner Lej en bane i Tebstruphallen i vintersæsonen hver fredag eftermiddag i tidsrummet fra kl 17-18. Du bestemmer selv om du spille minitennis eller badminton eller andre sjove aktiviteter. Prisen pr. bane (bemærk: ikke pr. spiller)pr. time er KUN 500 kr.


13. oktober 2010
Aflysning.
badminton aflyst den 7. nov pga. skolefest

8. september 2010
Årets klubmestre.
Så er klubmesterskaberne vel overstået. God opbakning og deltagelse. Enkelte "rækker" kunne dog godt have brugt flere modstandere :)

Vindere af årets turnering:
DD: MK & Marianne
DS: Mette Kirstine (MK)
HD: Brian & Jakob
HS: Jakob
MD: Anne & Jakob22. august 2010
Klubturnering 2010.
Se Kampplan for klubmesterskaberne 2010 her.

Foreløbige resultater:
HS: Frederik-Henrik:
HS: Frederik-Jakob: 3-6, 2-6
MD: Marianne & Finn-Anna & Henrik: den 22/8 kl. 15

Hvis man ønsker at spille badminton i denne sæson, så skal tilmelding ske inden 1/9 til Jakob Gøricke eller Jesper Korning. Se mere på badmintonhjemmesiden


22. august 2010
Klubturnering 2010.
Tiderne for afvikling af finalernelørdag den 4/9-10 ses herunder;
DD (bane 2) og HS (bane 1): 12-14
DS: 14-16
HD: 16-18

Se Kampplan for klubmesterskaberne 2010 her.

Foreløbige resultater:
HS: Frederik-Henrik: 6-0, 6-3
HS: Brian-Finn: 2-6, 6-1, 6-3
HS: Frederik-Jakob: 3-6, 2-6
MD: Marianne & Finn-Anna & Henrik: 4-6, 7-5, 6-7 (4-7)
MD: MK & Torben-Anne & Jakob: 0-6, 4-6
MD: Anna & Henrik-Peter P & Karen 5-7, 6-4, 6-2
DS: Mette-Britta 6-1, 6-1
DS: Marianne-Anna 6-2, 6-1
DS: Anne-Elin 6-4, 6-2
Finale MD: Anne & Jakob - Anna & Henrik 6-1, 6-2
DD: Anna & Anne videre uden kamp

Hvis man ønsker at spille badminton i denne sæson, så skal tilmelding ske inden 1/9 til Jakob Gøricke eller Jesper Korning. Se mere på badmintonhjemmesiden


18. august 2010
Tennistræning aflyst d. 18/8-10.
Banerne står under vand. Æv :(

4. august 2010
Træning starter igen den 11. august.
Efter skolernes ferie er der igen normal tennistræning

12. juli 2010
Skjulte kontaktoplysninger.
Vi har for at forhindre spam og anden chikane fjernet medlemmernes kontaktoplysninger, så de kun er synlige for medlemmer, der er logget ind.

//bestyrelsen


23. juni 2010
Ændret træning pga Skt. Hans.
Juniortræning er kun til kl 18.00 og der er ingen seniortræninng ondag den 23/6-10 grundet sammenfald med Skt. Hans-arrangement,

19. juni 2010
Hyggeturnering aflyst.
Hyggeturneringen den 19. juni er aflyst grundet for få tilmeldte. Vi prøver med et nyt tiltag senere. Hold derfor øje med kalenderen.

Kampplan for forårsturnering 2010


5. juni 2010
Forårsturnering 2010 er i gang.
Beklager den lidt sløve start med at sætte gang i forårsturneringen, men her er kampplanen for årets udgave. Vi prøver i år, i de puljer med mange deltagere, at spille med 2 underpuljer med tilhørende semifinale og finale. På den måde sikrer vi, at alle spiller mange kampe - og ikke alt for mange. God spillelyst.

Kampplan for forårsturnering 2010


1. juni 2010
Midnatstennis fredag den 4. juni.
Vi tænder grillen. Medbring selv mad og drikkevarer. Der skal spilles tennis så længe vi orker.

18. april 2010
Banerne er åbne.
Så er sæsonen 2010 skudt i gang. Efter stort fremmøde til både baneklargøring og standerhejsning er banerne nu åbne. En stor tak skal lyde til klubbens medlemmer for den fine opbakning, som ikke kan påskønnes nok.

Hvis banerne trænger til en gang tromling eller rep, så må man meget gerne selv bidrage. Redskaberne er på banerne.

Med ønsket om en god sæson. Bestyrelsen


24. marts 2010
Sæsonstart.
Kære medlemmer.
Nu er sneen smeltet og en ny tennissæson står for døren. Det giver os følgende at tage stilling til.

Standerhejsning
Vi har trditionen tro standerhejsning den 3. søndag i april, som i år falder den 18. april. Vi ses kl. 10.00 til rundstykker, kaffe, sang og flaghejsning (og måske en lille en :)

Tilmeldingsaften
Der er sæsontilmælding i klubhuset v. tennisbanerne tirsdag den 6. april kl. 19.30. Du kan allerede nu sikre dig dit nummer fra sidste sæson ved at betale dit kontingent på reg.nr.-kontonr: 6115-4940029847. Husk at skrive navn og medlemsnr.

Nyt medlem:
Du kan også som nyt medlem sikre dig et medlemskab. Klik her, hvis det er noget for dig! , så får du automatisk tildelt et medlemsnummer. Husk: Restanter må IKKE benytte anlægget!.

Fast tid:
Der kan på tilmedlingsaftenen også indgives ønsker om fast tid. Læs mere her. Du kan også sende dine ønsker på mail til: bestyrelsen@hylketennis.dk
Da der kan være flere, der kan vælge samme tid, skal alle lave en 1. og 2. prioritet (flere er velkomne). Bestyrelsen vil herefter fordele tiderne.

Bestyrelsen


23. februar 2010
Aflysning af vintertennis.
Vi er desværre blevet overtrumfet af Horsens Tennisforening mht. spilletid i kommende weekend. Vi beklager selvfølgelig ulejligheden for vores medlemmer, men det er desværre de gældende vilkår for booking i Skanderborghallen.

Bestyrelsen


13. november 2009
Vinterlukket.
Tennisbanerne holder vinterpause. Der er standerhejsning (og dermed sæsonstart) 3. søndag i april. Vi kan dog allerede spille lidt indendørs søndag den 22/11-09 fra 9.30 til 13.00

22. september 2009
Den nye bestyrelse.
Ved generalforsamling tirsdag den 22. september modtog Lars, Stoffer og Jesper genvalg. Det samme gjorde sig gældende for klubbens revisor: Irma Christensen. Thomas Prägler meddelte imidlertid, at han før sin valgperiodes udløb så sig nødsaget til at trække sig fra bestyrelsesarbejdet. Klubben takker ham for hans engagerede indsats i bestyrelsen. I Thomas' fravær tiltræder suppleant Anders V. Jensen. Som fremtidig suppleant meldte Finn Christensen sig. Bestyrelsen vil konstituere sig på næstfølgende møde.

Klubben pæsenterede et flot regnskab med overskud til trods for diverse forbedringer og arrangementer. Dette skyldes til dels det flotte medlemstal Tennis: 101 stk, Badminton: 42 stk


7. september 2009
Husk generalforsamling den 22. september.
Kom og gør din indflydelse i klubben gældende tirsdag den 22. september kl. 19.00 i klubhuset. På valg er Lars D. Johansen, Jesper Korning og Stoffer Pedersen samt vores revisor Irma Christensen.

Bestyrelsen


31. august 2009
Jubilæumsfest og klubmesterskab i regnvejr.
Kæmpe tilslutning til klubbens jubilæumsfest. Trods regnvejr mødte over 70 medlemmer eller pårørende op den 29. august for at fejre den lille velkørende tennisklub, der nu har eksisteret i 20 år. Banerene med alle fasciliteter er købt og betalt. Klubben huser over 100 medlemmer i indeværende år. DET SKULLE FEJRES!!!

De to idémænd og grundlæggere: Benny Blell og Anders V. Jensen blev hyldet under en af aftenens taler og de blev udråbt som æresmedlemmer af klubben.

Tre finaler blev søgt afviklet, men kun formiddagensmixdouble blev afviklet. Anne og Jakob vandt over Jesper og Susana. Marianne og Hanne måtte udsætte pga. regn ved 6-5 i andet sæt. Det samme måtte Jakob og Martin ved stillingen 5-1 i første sæt.


18. august 2009
Mange deltagere tilmeldt jubilæumsfest.
Vi er nu, hvor fristen er udløbet 75 tilmeldte til jubilæumsfesten, hvor der ud over div. aktiviteter bydes på kaffe og kage, helstegt pattegris og drikkevarer ad libitum :o)

Se de tilmeldte her

//Bestyrelsen11. august 2009
Kampplan til klubmesterskaberne 2009.
Kampplanen for KM 2009 kan ses her

Finalerne i mix, damesingle og herresingle spilles lørdag den 29/8-09 mens damedouble og herredouble forventes afviklet lørdag den 5/9-09.

Se de tilmeldte her

God spillelyst. Bestyrelsen


8. august 2009
God opbakning til klubmesterskabet.
Flot opbakning til dette års klubmesterskab. Der er 6 tilmeldt til damesingle, 4 til herresingle, 3 hold i damedouble, 3 hold i herredouble og 6 hold mixdouble. Turneringsplanen udsendes snart. Se de tilmeldte her

Husk 20 års jubifest for tennisklubben lørdag den 29. august. Tilmelding til Jakob på mail: gyldmark42@hotmail.com senest den 15. august

mvh. Bestyrelsen


31. juli 2009
Velkommen tilbage fra ferie.
Så starter træning igen efter ferien. Første gang er onsdag den 5. august. Anders V. Jensen er dog satdig på ferie, så der er kun én træner til alle 42 juniorer. De faste tider er også på plads igen.

Husk stadig at der er stor jubilæumsfest den 29/08-09 for alle klubbens medlemmer og deres familie. (bindende tilmelding til Jakob: gyldmark42@hotmail.com eller 61704254).

Mvh. Bestyrelsen


1. juli 2009
Jubilæumsfest i Hylke Tennis. 31 tilmeldte.
Vi fejrer vores 20 års jubilæum lørdag den 29. august fra kl. 16.00 og frem

Du og din nærmeste familie er hermed inviteret til en festlig sammenkomst med masser af aktiviteter og lidt lækkert til ganen.

Du bedes (af hensyn til svinets størrelse:-) give os en bindende tilbagemelding pr. mail med antal personer, der kommer fra din familie senest den 15. august. Tilmelding kan ske til Jakob Gøricke Jensen på mail: gyldmark42@hotmail.com

Pris pr. person er kun 20 kr. som dækker:
• kagemand og kakao
• helstegt pattegris med salat og flûtes
• fri drikkelse under middagen.

Vel mødt. Bestyrelsen


25. juni 2009
Træning og Fast Tid holder ferie i juli måned.
Der er ingen træning i juli måned. Næste træning er derfor ondag den 5. august. Der er heller ingen faste tider i juli måned. Man kan dog booke den vanlige tid efter gældende regler. De to vigtigste regler er: 1) en time pr. 2 spillere. 2) Der kan tidligst bookes 5 dage i forvejen - hvis man fx vil booke en tid mandag den 6. juli, kan dette tidligst ske onsdag den 1. juli kl. 00:00.

God sommer!
Bestyrelsen


15. juni 2009
Forlænget frist for reservering (booking).
Man kan nu booke resten af dagen og 5 dage frem. Der kommer nu en advarsel, hvis du forsøger at booke længere frem i tiden.

Mvh.
Bestyrelsen


18. maj 2009
Onlinebooking.
Så er der kommet et nyt tiltag i forhod til medlemmernes bekvemmelighed. Du kan du reservere en tennistid hjemmefra. Der står også en computer i tennishuset, så man stadig kan booke fra tennisbanerne. Computeren ved banerne må IKKE slukkes.

20. februar 2009
Hjemmeside til Hylke Badminton Klub.
Nu er det vigtigste detaljer for badmintonfolket samlet på en lille hjemmeside under hylketennis.dk-domænet. Se den her

8. september 2007
Klubmesterskaberne.
er vel overstået. Vindere ses herunder. Se turneringsplanen, så den fylder hele siden her: Klubmesterskaberne 2007.

24. august 2007
DGI Spotkursus.
Onsdag den 5. september får vi besøg af en instruktør fra DGI Tennis i den normale træningstid (19-21). De kommer og hjælper os med udvide vores repertoire en anelse (det er jo selvfølgelig begrænset, hvor meget vi dygtige tennisspillere i Hylke kan lære, men alligevel...). DGI har indvilget i at tilbyde os kursus med titlen "frække slag". Alle sæsonens medlemmer er velkomne (betalende forstås) - jo flere jo bedre. Hej Jeg er desværre forhindret i at deltage i generalforsamling i HB. Er der én af jer, der kan? Carlo

23. august 2007
GENERALFORSAMLING.
Få indflydelse klubbens drift og udvikling. Tag med til GENERALFORSAMLING onsdag den 26/09 kl. 19.00 i klubhuset og få medbestemmelse

20. august 2007
Dameaften.
Alle tennisdamerne inviteres hermed til dameaften torsdag den 23/08-07 kl. 18.00 Irma medbringer kød til grillen - derfor ville være dejligt med en tilbagemelding om deltagelse. Tilmelding kan ske her på siden eller til Irma Christensen tlf.: 86 53 83 97, mail: ic.bogfoering@mail.dk, i Let Køb

10. august 2007
Træning.
Træning er startet igen. Første gang efter ferien er onsdag den 15/08-07

18. marts 2007
Sæsonstart.
Så står 2007-sæsonen for døren. Tilmelding onsdag den 11. april i klubhuset. Du kan allerede nu sikre dig dit nummer fra sidste sæson ved at betale dit kontingent på reg.nr.-kontonr: 6115-4940029847. Husk at skrive navn og medlemsnr. Du kan også som nyt medlem sikre dig et medlemskab. Klik her, hvis det er noget for dig! , så får du automatisk tildelt et medlemsnummer. Husk: Restanter må IKKE benytte anlægget!.

Nyheder de sidste 3 måneder Nyheder det sidste halve år Nyheder det sidste år Nyheder de sidste 2 år Alle nyheder